Interfon/Videofon Bebe

(60 produse)

Interfon/Videofon Bebe

(60 produse)

1-60 din 60 produse

Interfon/Videofon Bebe - 60 produse cu preturi intre 164.04 lei si 1499 lei

Sistemele de monitorizare pentru cel mic sunt esentiale atunci cand parintii vor sa scape de un procent din grija pe care o poarta in fiecare clipa bebelusului. Astfel, supravegherea poate fi realizata cu usurinta cu ajutorul interfoanelor sau al videofoanelor. In momentele in care adultii nu pot sta alaturi de copil din diverse motive, pot vedea sau auzi de la distanta stadiul in care se afla acesta.

 

Camere si interfoane pentru supravegherea bebelusului 

 

Oricat de mult v-ati dori sa stati alaturi de micut, vor exista momente in care el va ramane si singur. Pentru a scapa de aceste griji si, implicit, pentru a fi linistiti, parintii pot apela la diverse sisteme de supraveghere video sau audio, care sa inregistreze ce se intampla in camera copilului si sa transmita informatia mai departe, pe celalalt dispozitiv.

Statiile de monitorizare sunt dotate cu sisteme precise si performante care redau chiar si cele mai mici sunete. Asadar, simtul matern poate fi ajutat de aceste aparate, mai ales atunci cand contactul fizic este limitat din cauza diversilor factori, precum treburile casnice, plecarile scurte, momentele de lucru sau alte activitati.

In cazul in care va pregatiti sa alegeti sistemul de monitorizare potrivit pentru cel mic, trebuie sa luati in considerare dotarile mai mult sau mai putin complexe, care pot influenta si costul acestuia.