Saci de dormit

(1824 produse)

Saci de dormit

(1824 produse)

Saci de Dormit - 1824 produse cu preturi intre 73.99 lei si 693 lei

Sac de dormit pentru copii - potrivit pentru un mediu calduros

De ce ar trebui sa ai acasa saci de dormit pentru copii? Pentru ca nou-nascutii au in primele luni de viata cicluri neregulate de somn, date fiind schimbarile de mediu prin care trec. Din acest motiv, parintilor le este recomandat sa caute saci de dormit pentru bebelusi, mai ales pentru iarna, cand cel mic are nevoie de caldura.

Cum ajunge un sac de dormit pentru copii sa fie mult mai bun decat o paturica? Ei, bine, un sac de dormit pentru bebelusi este echipat cu suport special pentru brate si gat, iar in zona picioarelor este inchis tocmai pentru a-i asigura celui mic confort termic. Daca vrei sa ii asiguri un mediu cat mai calduros, nu achizitiona doar saci de dormit, ci si perne pentru bebelusi.

Sac de dormit pentru bebelusi potrivit oricarui anotimp

Inainte de a se naste, cu siguranta ai achizitionat articole pentru camera bebelusului, astfel incat cel mic sa se simta iubit si in siguranta. Chiar daca ai petrecut mult timp cautand patuturi pentru copii, trebuie sa stii ca cel mic are nevoie si de un sac de dormit pentru un somn odihnitor. Sa alegi un sac de dormit pentru bebelusi poate fi la fel de simplu ca si cum ai alege lenjerie sau accesorii pentru patuturi.

Daca vrei ca cel mic sa aiba parte de confort in fiecare zi a primului an de viata, atunci va fi nevoie sa achizitionezi atat un sac de dormit de iarna, cat si unul de vara pentru copii, din motive evidente. Primul este mai gros, eventual captusit, iar cel de vara este mult mai subtire, creat intocmai pentru ca cel mic sa nu transpire.