Perne pentru alaptat

(63 produse)

Perne pentru alaptat

(63 produse)

1-60 din 63 produse

Perne pentru alaptat - 63 produse cu preturi intre 33.99 lei si 287 lei

Perna pentru alaptat – produsul care vine in ajutorul mamicilor de pitici

In timpul alaptarii, un produs util pentru o mama sa gaseasca o pozitie confortabila pentru hranirea bebelusului, dar si pentru a sprijini greutatea acestuia, poate fi perna de alaptare. Pe site-ul nostru exista o varietate de perne pentru gravide si alaptat, care difera in functie de dimensiune, forma si material, de unde mamicile pot alege ce model li se potriveste. Folosirea pernei pentru alaptat va diminua efortul, ajutand la reducerea tensiunii musculare si a durerilor de spate, umeri si gat. In plus, aceasta poate fi folosita cu usurinta atat pe durata alaptarii, cat si in timpul sarcinii, datorita faptului ca poate oferi un sprijin pentru abdomenul si spatele mamei in timpul somnului.

Perna de alaptat – unul dintre cele mai utile obiecte pentru mamici 

Perna de alaptat pentru bebe, disponibila pe site-ul la nostru la un pret excelent, poate ajuta atat la reducerea tensiunii musculare si a durerilor, cat si la imbunatatirea confortului si eficientei alaptarii. Unul dintre cele mai mari beneficii ale unei perne de alaptare este faptul ca reduce refluxul gastroesofagian al copilului, lucru datorat pozitionarii lui intr-un unghi mai ridicat. Mai mult, sporeste imbunatatirea fluxului de lapte matern, pentru ca cel mic sa fie hranit corect. De asemenea, pernele multifunctionale pentru gravide sunt o alegere inteleapta atat pentru confortul si siguranta copilului, cat si pentru a acorda o mana de ajutor mamicilor, in procesul de alaptare.

Daca esti in cautarea unei perne pentru alaptare, pe site-ul nostru vei gasi o gama bogata de produse, astfel incat sa poti achizitiona varianta cea mai potrivita nevoilor tale!

Cum se foloseste perna de alaptat?

Pernele de alaptat ofera o multitudine de pozitii de alaptare.

Cum aleg perna de alaptat potrivita?

Perna de alaptat potrivita se alege in functie de forma, marime si materiale folosite.

Cum se spala perna de alaptat?

Pernele au o husa lavabila care se poate detasa si baga la masina de spalat conform instructiunilor de pe ea.