Aspiratoare nazale

(38 produse)

Aspiratoare nazale

(38 produse)

1-38 din 38 produse

Aspiratoare nazale - 38 produse cu preturi intre 16.46 lei si 775 lei

Caile respiratorii ale bebelusului trebuie sa reprezinte o prioritate atunci cand este vorba despre igiena copilului. Oxigenarea corecta poate influenta destul de mult starea de spirit a micutului, iar in momentul in care acesta are nasucul curat se va simti mult mai bine. Pentru ca acest lucru sa fie posibil, parintii utilizeaza diverse aparate speciale, precum aspiratoarele nazale sau pompele manuale.

Bastista bebelusului - aspirator nazal pentru igiena celui mic

Curatarea corecta a nasucului se realizeaza cu ajutorul unor metode simple. Tocmai datorita variantelor numeroase pe care parintii le au la dispozitie, igiena bebelusului nu ar trebui sa fie o problema, iar extractia corespunzatoare a secretiilor va avea urmari pozitive.

Siguranta si calitatea acestor aparate sunt testate de specialisti, care confirma cele doua calitati. Astfel, parintii pot sta linistiti in privinta faptului ca scoaterea mucisorilor celui mic va afecta in vreun fel sistemul respirator.

Exista multe modele de aspiratoare nazale - electrice, manuale sau dotate cu pompita. Atunci cand il alegeti pe cel potrivit, trebuie sa luati in considerare toate avantajele si dezavantajele, pentru a va asigura ca este cel mai practic pentru dumnevoastra. Acest tip de dispozitiv este mai mult decat necesar si nu trebuie sa lipseasca din viata micutilor. Tineti cont ca aveti la dispozitie o gama larga de produse, la preturi avantajoase, din care il puteti alege pe cel preferat, pe care sa-l aveti in casa mult timp.

Care sunt cele mai bune aspiratoare nazale pentru bebelusi?

Cand vine vorba de asipratoarele nazale, preferintele sunt impartite. Unii opteaza pentru modelele manuale, adesea cele in forma de para, altii pentru cele electrice, in special pentru cele mai silentioase dintre acestea. O sterilizare a aparatul in prealabil este in ambele cazuri recomandata.

Dupa ce criterii alegi un aspirator nazal pentru bebelusi?

Eficacitatea sa este cel mai importanta lucru ce trebuie luat in calcul, alaturi de modul de curatare. Igiena aparatului este foarte importanta, deci o dezmembrare si curatare usoara a aparatului sunt de dorit. In cazul unui aparat electric, trebuie luat in calcul si cat de silentios este acesta, pentru a nu-l speria sau trezi din somn pe cel mic.

Din ce moment am nevoie de aspirator nazal pentru bebelusi?

Un bebelus necesita un aspirator nazal chiar de la nastere, deoarece exista riscul sa dezvolte afectiuni ale tractului respirator superior, precum sunt secretiile nazale.

Ce tipuri de aspiratoare nazale exista?

Exista trei mari tipuri de aspiratoare nazale: aspiratoarele manuale, de tip para, cele cu aspiratie umana si nu in ultimul rand cele electrice.