Penare

(199 produse)

Penare

(199 produse)

1-60 din 199 produse

Penare - 199 produse cu preturi intre 16.7 lei si 195.3 lei

Penarul – un obiect ce nu poate lipsi din trusa celui mic

Un penar de copii nu este doar un simplu articol, ci este unul dintre articolele de gradinita si de scoala absolut indispensabile.

Poate cel mic nu este atras de plastilina si modelare, insa de un penar pentru scoala, plin cu instrumente de scris, cu siguranta va avea nevoie pentru a-si putea desfasura activitatea. Creativitatea unui copil poate prinde aripi din momentul in care deschide unul sau mai multe penare de scoala si se lasa inspirat de ceea ce gaseste in ele. 

Penare – un simplu articol poate reprezenta poarta catre noi lumi 

Penarele scolare sau de gradinita, fie ele penare mari sau penare mici, sunt cele mai indragite extensii ale personalitatii copiilor. Sunt un mijloc de exprimare tacut, in care cei mici isi pot depozita creioanele colorate si cariocile preferate, fara de care nu ar putea rezolva exercitiile sau descoperi misterele pe care le intalnesc in cartile educative pe care le lectureaza.

Daca doresti sa investesti intr-un penar pentru scoala de buna calitate, permite-ti sa fii inspirat de gama variata de penare la pret avantajos de la BabyNeeds si cu siguranta vei descoperi cel putin un produs perfect pentru cel mic.

1. Ce dimensiuni ar trebui sa aiba un penar?

Penarele variaza in dimensiuni de la mic la mare, insa cele mai comune dimensiuni sunt de aproximativ 20 cm lungime si 8 cm latime.

2. Ce materiale sunt ideale pentru fabricarea unui penar?

Cele mai comune materiale folosite pentru penare sunt pielea, material textil, plastic si material sintetic.

3. Ce tip de compartimente sunt ideale pentru un penar?

Cele mai bune penare au compartimente separate pentru creioane, pixuri, stilouri si alte instrumente de scris, precum si buzunare suplimentare pentru accesorii precum ascutitori, radieri si rigle.

4. Cum pot curata un penar murdar?

Daca penarul tau este murdar, incearca sa indepartezi petele cu o solutie de apa si sapun mineral. Daca murdaria este persistenta, foloseste o perie moale pentru a curata incet pata. Asigura-te ca lasi penarul sa se usuce complet inainte de a-l folosi din nou.