Creioane colorate

(41 produse)

Creioane colorate

(41 produse)

1-41 din 41 produse

Creioane colorate - 41 produse cu preturi intre 11.9 lei si 198.99 lei

Creioane colorate – pentru artisti de toate varstele

Creioanele colorate se regasesc pe orice lista cu articole pentru gradinita si scoala, fiind folosite in cadrul activitatilor creative. Astfel, micutii artisti invata inca din primii ani sa dea viata caietelor sau cartilor de colorat cu ajutor unei truse de creioane colorate. De cealalta parte, adultii se bucura si ei de culori colorate in momentele de relaxare. Este suficient sa iei un creion de desenat si sa incepi sa tragi niste linii la intamplare pe o suprafata pentru a simti cum te incarci de energie pozitiva. Pana la urma, in fiecare adult exista un copil care abia asteapta sa se joace cu o cutie de creioane colorate, carioci si markere.

Indiferent daca esti in cautarea unor creioane de colorat pentru cei mici, pe site-ul nostru vei gasi o gama variata de produse, dar si multe alte articole de pictura si desen care stimuleaza creativitatea.

Creioane de colorat – cum le alegi pe cele potrivite pentru cei mici?

In momentul in care alegi culori de colorat pentru copil, trebuie sa pui pe primul loc siguranta – spre exemplu, in cazul micutilor de 2-3 ani este de preferat sa fie folosite creioanele groase, care nu se rup asa usor, care nu au un varf ascutit si nu sunt toxice. Pe masura ce copilul creste, lucrurile devin mai simple pentru ca si cel mic devine mai atent si se poate juca cu orice creion colorat, fara sa se raneasca.

In magazinul nostru vei gasi multe instrumente de scris, culori de creioane clasice, dar si creioane colorate pentru desen inedite, sub diferite forme. Nu uita sa verifici si selectia de penare de copii – cel mic va avea nevoie de unul pentru a-si organiza creioanele colorate.