Jucarii Playmobil

(437 produse)

Jucarii Playmobil

(437 produse)

Playmobil - 437 produse cu preturi intre 20.5 lei si 2599.9 lei

Jucariile sunt cele mai bune prietene ale copilului, atunci cand acesta se afla in perioada primei copilarii, indiferent daca vorbim despre jucarii lego sau figurine pentru copii. Pe langa faptul ca ajuta parintii sa-l linisteasca pe cel mic, acestea dezvolta creativitatea si imaginatia copiilor. De asemenea, jucariile educative vin ca un suport adjuvant in educatia si lectiile pe care parintii le ofera celui mic pe parcursul dezvoltarii.

Playmobil vine cu o serie de jucarii interactive, colorate și distractive pentru ca fiecare copil sa-si atinga potentialul maxim al creativitatii. Diferitele seturi playmobil – jucarie playmobil cu pompieri, masina de politie, trenuri sau castele si fortarete – il vor pune pe cel mic sa-si imagineze si sa dea viata unor diferite actiuni si interactiuni intre personajele din joc, de fiecare data cand se va juca. Acest lucru sustine dezvoltarea armonioasa atat a imaginatiei, cat si capacitatea decizionala. 

Playmobil politie – joaca de-a detectivii cu toate secretele ei

Playmobilul cu tema politie poate fi un set potrivit pentru un copil interesant de aventura si actiune. Masinile de politie si personajele in uniforma vor face joaca foarte distractiva. Pe de alta parte, copilul fascinat de explorare se poate bucura foarte mult de o jucarie playmobil cu dinozauri, animale sau pirati.

Pe langa toate acestea, pe site-ul nostru vei gasi jucarii si cadouri pentru copii - jucarie playmobil tip casa pentru papusi, piramide, masinute de jucarie si chiar seturi playmobil de scoala, pentru aceia carora le place sa impartaseasca si cu altii cunostintele pe care ei le-au dobandit. Nu se stie niciodata cum un set playmobil poate dezvolta o mare pasiune ce se poate transforma intr-o adevarata cariera, mai tarziu.