Dragi clienti, in perioada 06-07 Aprilie, operatorii Call Center vor raspunde doar online, pe adresa office@babyneeds.ro solicitarilor legate de comenzi, produse sau retur. Am luat toate masurile pentru prevenirea raspandirii virusului COVID-19 si facem eforturi pentru a mentine timpul de procesare a comenzilor in maximum 24-48 de ore. Stay Safe, Stay Healthy!

Purificatoare

Calitatea aerului reprezinta o conditie de viata pentru bebelusi, iar in acest sens ea devine esentiala in procesul de sanatate a tuturor celor mici. Aerul din locuinta poate fi adesea incarcat cu diferiti compusi care vor ingreuna respiratia copiilor, iar parintii au responsabilitatea de a tine sub control mediul din camera prichindeilor!

BabyNeeds este magazinul online pregatit pentru a combate impuritatea aerului prin folosirea celor mai performante si moderne purificatoare! Testele de eficienta realizate in laboratoarele de specialitate au demonstrat faptul ca fiecare purificator de aer din colectia BabyNeeds foloseste tehnici moderne de epurare a aerului in conditii de siguranta pentru bebelusii dumneavoastra!

Pentru nasucurile mereu infundate folositi purificatoarele de aer din colectia BabyNeeds

Nasucurile infundate ale bebelusilor pot fi cauzate din pricina aerului impur din camera, tocmai de aceea astazi va punem la dispozitie purificatoarele care folosesc tehnologia de ultim moment. Avantajele unui purificator din oferta noastra de produse sunt:

  • Reducerea in mod constant a sporilor de mucegai, mirosuri organice si alergeni
  • Asigurarea unui mediu sanatos pentru nou nascuti
  • Preturile accesibile oricarui buzunar
  • Sunt silentioase, astfel ca bebe va avea parte de un somn linistit
  • Nu necesita mentenanta
  • Nu emit substante nocive

Purificatoarele de aer, armele perfecte impotriva astmului la bebelusi

Inhalarea aerului impur din camera reprezinta pentru bebe primul pas catre afectiunea cunoscuta sub denumirea de astm. Sursele principale de alergen din camera pot fi rapid indepartate cu ajutorul purificatoarelor de aer, astfel ca veti putea asigura un mediu interior sanatos pentru copilul dumneavoastra!

Astmul poate fi una dintre afectiunile cu care cei mici se vor confrunta toata viata, insa prin folosirea unui purificator de aer dumneavoastra puteti evita ca aceasta boala alergica sa afecteze starea de sanatate a copiilor. Astazi purificatoarele ieftine pentru filtrarea aerului le regasiti pe Babyneeds.ro, magazinul online care stie cum sa isi multumeasca clientii cu cel mai bun raport de calitate/pret!
up