Masinute copii

(152 produse)

Masinute copii

(152 produse)

1-60 din 152 produse

Masinute copii - 152 produse cu preturi intre 67 lei si 899.9 lei

Masinuta fara pedale si alte tipuri, perfecte pentru distractia prichindelului tau

Masinutele fara pedale, dar si cele cu pedale si de impins, fac parte din categoria vehiculelor pentru copii, care le vor aduce multa voie buna si distractie prichindeilor. Micutii pot maneva foarte usor masinuta de copii fara pedale cu ajutorul picioruselor, iar aceasta actiune va contribui la dezvoltarea musculaturii si echilibrului. De asemenea, tractoarele pentru copii sunt si ele o alegere buna pentru micutii soferi, fiind realizate din materiale de calitate, iar plasticul folosit are marginile rotunjite cu scopul de a preveni ranirea acestora. Alte optiuni minunate pentru cei dornici de aventura si distractie, pe langa masinutele pentru copii, sunt motocicletele de copii, dotate cu claxon, sunet de pornire, far cu LED si cu o viteza de inaintare de 3-4 km/h, si ATV-urile pentru copii, realizate din materiale calitative. Toate aceste caracteristici contribuie la distractia celor mici.

Masinuta fara pedale de copii - diverse optiuni pentru micutii soferi

Pe site-ul nostru se gasesc diferite tipuri de masinute de copii, precum cele de impins pentru copii, ce pot fi folosite inca de mici. Acestea sunt frumos colorate, contin butoane cu efecte sonore distractive si sunt foarte utile, deoarece ii ajuta pe copii sa-si dezvolte abilitatile locomotorii si sa se miste in voie. De pe Baby Needs parintii pot selecta o masinuta pentru copii, replica a unor vehicule adevarate. Noua achizitie ii va face pe micuti sa fie foarte entuziasmati, deoarece astfel vor putea conduce la fel ca parintii lor. De asemenea, si masinuta de copii cu maner este o optiune grozava, deoarece cei in grija carora se afla prichindeii pot manevra vehiculul cu usurinta. Mai mult, unele modele dispun si de copertina, pentru a proteja micul sofer.

Pe langa masinutele fara pedale pentru copii, dar si cele cu maner, respectiv de impins pentru bebelusi, arunca o privire si peste masinutele electrice de copii, care sunt prevazute cu diferite elemente simpatice si care au un design atractiv. Totodata, acestea sunt gandite in asa fel incat sa ofere confort si siguranta micutilor.