Scaune auto 9-36 kg

(76 produse)

Scaune auto 9-36 kg

(76 produse)

1-60 din 76 produse

Scaune auto 9-36 kg - 76 produse cu preturi intre 281.52 lei si 2499 lei

Masina personala este un mijloc de transport aproape indispensabil, mai ales cand aveti copii mici si trebuie sa va deplasati impreuna cu ei pentru diferite scopuri in oras sau chiar la un drum mai lung. Scaunele auto pentru micuti sunt, din acest punct de vedere, un obiect de nelipsit in autovehiculul dumneavoastra, pentru a oferi o siguranta deplina pe durata tranzitului.

Scaune auto copii 9-36 kg cu o gama larga de modele, culori si elemente de siguranta si confort

Magazinul nostru vine in intampinarea parintilor cu o oferta larga device-uri pentru transportul copiilor cu greutate intre 9 kg si 36 kg. Modelele noastre indeplinesc toate cerintele de siguranta in interiorul autovehicului si sunt prevazute cu elemente suplimentare, asa cum sunt sistemele isofix cu prindere in 3 sau 5 puncte si cu hamuri suplimentare pentru un plus de stabilitate. De asemenea, puteti gasi scaune auto cu pozitie de somn care se pot rabata in mai multe trepte oferind un grad mare de confort juniorului pe distante mai lungi, ca in cazul calatoriilor cu masina in vacante.

Modelele din oferta noastra sunt prevazute cu accesorii de calitate, cu huse din materiale lavabile, precum si cu tetiere reglabile pe inaltime pentru pozitionarea sigura a capului si evitarea potentialelor accidente in cazul unei franari bruste. Materialele din care sunt confectionate sunt moi, ergonomice, de ultima generatie si urmaresc forma anatomica a corpului, oferind suport total chiar si la drumuri lungi.

Ce diferente sunt intre scaunele auto de 9-36 kg si cele de 15-36kg?

Scaunele de la 9-36 kg se utilizeaza de la 9 kg si au centuri proprii, iar cele de 15-36 kg, de la 15 kg si se utilizeaza doar cu centura masinii.

Ce scaun auto pentru 9-36kg sa aleg?

Scaunul auto 0-36 kg trebuie ales in functie de siguranta, modul de instalare, materiale etc.

Pana la ce varsta poate sta bebelusul intr-un scaun auto de 9-36kg?

Pana la 36 de kg sau pana la varsta de 12 ani.