Scaune auto 9-36 kg

(57 produse)

Scaune auto 9-36 kg

(57 produse)

1-57 din 57 produse

Scaune auto 9-36 kg - 57 produse cu preturi intre 289 lei si 2102.36 lei

Scaun auto copii 9-36 kg  - protectie si confort la superlativ

Atunci cand pleci la drum cu masina personala alaturi de intreaga familie, una dintre principalele preocupari este siguranta celor mici. Scaunele auto pentru copii de la Babyneeds.ro sunt produse de calitate inalta, special concepute pentru a asigura calatorii sigure si confortabile. Scaunele auto 9-36 kg sunt recomandate pentru copiii cu varstele cuprinse intre 9 luni si 11/12 ani. Se pot monta in masini cu sau fara dispozitive de fixare speciale, precum Isofix. In cazul deplasarilor mai lungi, un scaun auto pentru copii 9-36 kg cu spatar reglabil si pozitie de somn se poate rabata astfel incat copilul tau se va putea odihni. Totodata, inaltatoarele auto pot fi folosite mai mult timp si sunt foarte usoare de montat in masina, datorita formei lor compacte si minimaliste. 

Scaun auto pentru copii 9-36 kg cu pozitie de somn, pentru calatorii linistite

Porneste la drum in siguranta cu gama noastra de scaune auto pentru copii, adaptate pentru caracteristicile si nevoile micutului tau. In functie de varsta si greutate, poti alege dintre scaunele auto 0-18 kg, potrivite pentru copii cu varstele cuprinse intre 0 luni si 3 ani si  scaune auto 15-36 kg, pentru copiii intre 4 si 11 ani. Punem la dispozitie clientilor nostri produse ieftine dar de calitate, omologate, de la cele mai cunoscute branduri din domeniu. Totodata, vei putea gasi modele prevazute cu cele mai noi dispozitive de siguranta (centuri de siguranta in 5 puncte, scaune cu sistem de fixare Isofix), designuri ergonomice (sezut anatomic, cotiere moi, spatar reglabil) precum si toate accesoriile de calatorie (suport pentru pahar, marsupiu pentru bebelusi) de care copiii tai au nevoie.

Ce diferente sunt intre scaunele auto de 9-36 kg si cele de 15-36kg?

Scaunele de la 9-36 kg se utilizeaza de la 9 kg si au centuri proprii, iar cele de 15-36 kg, de la 15 kg si se utilizeaza doar cu centura masinii.

Ce scaun auto pentru 9-36kg sa aleg?

Scaunul auto 0-36 kg trebuie ales in functie de siguranta, modul de instalare, materiale etc.

Pana la ce varsta poate sta bebelusul intr-un scaun auto de 9-36kg?

Pana la 36 de kg sau pana la varsta de 12 ani.