Scaune auto 9-36 kg

(34 produse)

Scaune auto 9-36 kg

(34 produse)

1-34 din 34 produse

Scaune auto 9-36 kg - 34 produse cu preturi intre 444.99 lei si 2499 lei

Scaun auto copii 9-36 kg  - protectie si confort la superlativ

Atunci cand pleci la drum cu masina personala alaturi de intreaga familie, una dintre principalele preocupari este siguranta celor mici. Scaunele auto pentru copii de la Babyneeds.ro sunt produse de calitate inalta, special concepute pentru a asigura calatorii sigure si confortabile. Scaunele auto 9-36 kg sunt recomandate pentru copiii cu varstele cuprinse intre 9 luni si 11/12 ani. Se pot monta in masini cu sau fara dispozitive de fixare speciale, precum Isofix. In cazul deplasarilor mai lungi, un scaun auto pentru copii 9-36 kg cu spatar reglabil si pozitie de somn se poate rabata astfel incat copilul tau se va putea odihni. Totodata, inaltatoarele auto pot fi folosite mai mult timp si sunt foarte usoare de montat in masina, datorita formei lor compacte si minimaliste. 

Scaun auto pentru copii 9-36 kg cu pozitie de somn, pentru calatorii linistite

Porneste la drum in siguranta cu gama noastra de scaune auto pentru copii, adaptate pentru caracteristicile si nevoile micutului tau. In functie de varsta si greutate, poti alege dintre scaunele auto 0-18 kg, potrivite pentru copii cu varstele cuprinse intre 0 luni si 3 ani si  scaune auto 15-36 kg, pentru copiii intre 4 si 11 ani. Punem la dispozitie clientilor nostri produse ieftine dar de calitate, omologate, de la cele mai cunoscute branduri din domeniu. Totodata, vei putea gasi modele prevazute cu cele mai noi dispozitive de siguranta (centuri de siguranta in 5 puncte, scaune cu sistem de fixare Isofix), designuri ergonomice (sezut anatomic, cotiere moi, spatar reglabil) precum si toate accesoriile de calatorie (suport pentru pahar, marsupiu pentru bebelusi) de care copiii tai au nevoie.

1. Care este categoria de greutate a scaunelor auto pentru copii 9-36 kg?

Scaunele auto pentru copii 9-36 kg se incadreaza in categoria Group 1/2/3, potrivite pentru copiii cu varsta cuprinsa intre 9 luni si 12 ani.

2. Cat de important este sistemul de prindere Isofix la scaunele auto pentru copii?

Sistemul de prindere Isofix este foarte important in cazul scaunelor auto pentru copii, deoarece ofera o fixare mai sigura si stabila in masina, reducand riscul de accidente.

3. Ce este reclinarea scaunului auto si de ce este importanta?

Reclinarea scaunului auto permite ajustarea pozitiei copilului in masina, oferind mai multa confortabilitate si siguranta in timpul calatoriei, iar unghiul recomandat pentru pozitia de somn este de 30-45 grade.

4. La ce trebuie sa fim atenti cand alegem un scaun auto pentru copilul nostru?

Cand alegem un scaun auto pentru copilul nostru, trebuie sa luam in considerare greutatea si inaltimea copilului, sistemul de prindere, standardul de siguranta, confortul scaunului, dar si designul si culoarea dorita.