Gentute termoizolante

(39 produse)

Gentute termoizolante

(39 produse)

1-39 din 39 produse

Gentute termoizolante - 39 produse cu preturi intre 29.99 lei si 160.65 lei

Copiii trebuie sa manance des si copios pentru a creste frumos si armonios. Acestia nu pot spune din timp ca le este foame, ci plang in momentul in care vor hrana, lucru care pune pe toata lumea in alerta. Din acest motiv, este necesar ca de fiecare data cand plecati de acasa cu cel mic sa nu uitati sticla de lapte, pentru ca este foarte probabil sa aveti nevoie de ea pe timpul plimbarii prin parc.

 

 

Geanta termoizolanta pentru biberoane - Tot ce va trebuie in momentele in care iesiti la plimbare cu bebelusul

 

Laptele trebuie sa aiba o temperatura potrivita, sa nu fie nici prea cald, nici prea rece pentru ca micutul sa-l poata manca. Din acest motiv, este stringent sa detineti o geanta termoizolanta pentru bebelusi, in care sa depozitati atat biberonul, cat si micile gustari pe care doriti sa le oferiti piticului in timpul in care va aflati in oras, la terasa sau in parc.

 

Pe langa faptul ca geanta termoizolanta pentru bebe pastreaza laptele la temperatura optima, aceasta este atat de spatioasa incat poate adaposti fara probleme si caserole cu fructe si legume.

 

Cu toate acestea, daca doriti sa luati cu voi doar laptele pentru cel mic, puteti sa va orientati spre un termos din sticla pentru bebe sau spre o geanta termoizolanta pentru biberoane, care este mult mai mica si mai compacta.

 

In cazul in care aveti micuti trecuti de varsta de 3 ani, puteti avea in vedere geanta termoizolanta pentru copii, care este ideala pentru purtarea alimentelor la o temperatura optima pe timpul calatoriilor sau a zilelor petrecute in oras, departe de casa.