Umidificatoare

(46 produse)

Umidificatoare

(46 produse)

1-46 din 46 produse

Umidificatoare - 46 produse cu preturi intre 42 lei si 1899 lei

Umidificatoare - sanatate pentru copii intr-un mic aparat 

Un mic aparat poate avea in grija intreg aerul din camera copilului tau. El este umidificatorul, un accesoriu indispensabil pentru primii ani de viata. De ce un umidificator? Pentru ca bebe nu se poate adapta atat de usor aerului uscat din camera cum o facem noi, adultii. Chiar si pentru noi este destul de dificil de cele mai multe ori. Ce face acest aparat? Transforma aerul uscat si greu de respirat in aer curat si sanatos. Un aer suficient de umed inseamna respiratie mai buna, piele mai sanatoasa, un boost de energie si o bariera puternica impotriva alergiilor. Un aer uscat este fix opusul. Daca simti ca aerul este mai uscat decat ar trebui, gasesti in oferta noastra o gama variata de produse din care poti alege. Unele sunt chiar special create pentru copii. Cu forme unice, cu functii si caracteristici diferite si in culori diverse, umidificatoarele de aer asteapta sa intre in viata copilului tau.

Umidificatoare de camera pentru un somn odihnitor

Varietatea de modele iti poate face alegerea mai grea, dar important este sa stii ce iti doresti pentru copilul tau. O varianta poate fi un model cu ultrasunete, care umidifica delicat aerul in timp ce elibereaza un flux de vapori reci, sub forma de particule fine. Modelele cu un pret ceva mai ridicat, vin cu functii de curatare a aerului prin imbogatirea cu ioni, altele sunt si lampa de veghe, iar in altele pot fi adaugate uleiuri esentiale aromatizate pentru un parfum placut. Cele digitale pot chiar masura umiditatea din camera, astfel incat sa o pastreze la un nivel optim. Somnul bebelusului va fi cu mult mai odihnitor daca in camera lui exista un umidificator. Daca este si unul dragut, bucuria va fi cu atat mai mare!

Ce apa se pune in umidificator?

Cea mai bună apă pentru un umidificator este cea distilată, filtrată sau din comert. Cea de la robinet nu este recomandata, deoarece duce, in timp, la depunerea de calcar pe peretii dispozitivului si apoi la defectarea acestuia.

Cum aleg un umidificator?

Un factor esential in alegerea unui umidificator bun este intensitatea zgomotului produs. De aceea, aparatele silentioase sunt cele mai cautate. O functie automata de oprire este si ea de dorit, pentru evitarea consumului inutil, la fel ca o functie de reglare a emisiei de abur, esentiala unui umidificator bun.

La ce e bun un umidificator?

Pe timp de iarna, aerul devine mai uscat din cauza caldurii pornite, dar la fel se poate intampla si vara sau in celelalte anotimpuri. De aceea, este recomndat ca el sa fie utilizat de permanenta in camera copilului. Aparatul regleaza gradul de umiditate din camera, ce trebuie mentinut undeva intre 40-60% in cazul celor mici. De asemenea, el ajuta la prevenirea racelilor sezoniere, deoarece purifica regulat aerul din camera.

Ce tipuri de umidificatoare exista?

Tipurile cele mai intalnite tipuri de umidificatoare sunt cele cu abur cald, urmate indeaproare de cele cu aburi reci. Exista insa pe piata si umidificatoare prin ventilatie sau ultrasonice.