Instrumente de scris

(72 produse)

Instrumente de scris

(72 produse)

1-60 din 72 produse

Instrumente de scris - 72 produse cu preturi intre 16.9 lei si 416.5 lei

Instrumente de scris - de nelipsit copilului tau

Instrumentele de scris sunt accesorii indispensabile in viata copilului tau odata ce acesta incepe sa descopere arta scrisului si nu numai. Inca de la gradinita, micutii au nevoie de cel putin un produs de acest tip, atunci cand principala lor activitate este sa deseneze si sa inceapa sa exploreze cu diferite semne, cum ar fi punctele si liniile. Deoarece copiii pot realiza si alte activitati practice, poti gasi o multime de materiale esentiale in categoria noastra de plastilina si modelare.

La noi este disponibila o gama variata de articole pentru gradinita si scoala, printre care si instrumente de scris, cu ajutorul carora copilul tau poate fi pregatit pentru aceste etape din viata lui. Desigur, produsele respective pot fi utile si acasa. In plus, pe site-ul nostru gasesti carti educative cu ajutorul carora poate invata ceva nou intr-o maniera distractiva.

Instrument de scris - diverse modele de calitate pentru baietei si fetite

Un instrument de scris calitativ va face diferenta atunci cand vine vorba de scrisul copilului tau, pentru ca ii va fi mai usor sa scrie frumos si ordonat cu articolele potrivite. De asemenea, micutii iubesc sa deseneze si sa coloreze in carti de colorat, iar un astfel de produs de calitate, cum sunt si creioanele colorate si cariocile de pe Babyneeds.ro, vor face ca desenul lor sa aiba un aspect mult mai placut.

Pe site-ul nostru gasesti instrumente de scris diverse, la preturi excelente, care se potrivesc gusturilor oricarui copil. Oferindu-i prichindelului tau mai multe variante, acesta isi va da seama in timp ce i se potriveste mai bine, iar astfel scrisul va fi o activitate pe care o va indragi pentru ca va cunoaste daca stiloul este pentru el sau daca e mai potrivit pixul ori daca prefera sa scrie mereu cu pixuri colorate.

1. Care sunt cele mai populare tipuri de cerneala utilizate in instrumentele de scris?

Cerneala gel, cerneala lichida si cerneala pigmentata sunt cele trei tipuri de cerneala cele mai utilizate in instrumentele de scris. Cerneala gel este mai groasa si curge mai lent, iar cea lichida este mai fluida si curge mai rapid. Cernelurile pigmentate sunt mai stabile si nu se estompeaza atat de usor.

2. Ce caracteristici trebuie sa aiba un stilou pentru a fi considerat de calitate?

Un stilou de calitate ar trebui sa aiba un corp robust, o varf ascutit si o greutate echilibrata pentru a oferi o experienta confortabila si usoara de scriere. De asemenea, un sistem de umplere sau reincarcare trebuie sa fie usor de folosit si sa ofere o buna cantitate de cerneala.

3. Care sunt cele mai bune marci de instrumente de scris?

Parker, Mont Blanc, Cross si Waterman sunt considerate printre cele mai bune marci de instrumente de scris, avand produse foarte bune ca si calitate si durabilitate. Aceste marci ofera o gama larga de produse cu designuri elegante si materiale de inalta calitate precum aurul, argintul si titanul.

4. Care este diferenta dintre o pix si un stilou?

Diferenta principala dintre un pix si un stilou este tipul de cerneala utilizat. Pixurile folosesc cerneala cu bile, care este mai groasa si curge mai mult, in timp ce stilourile utilizeaza cerneala lichida sau gel, care ofera o scriere mai precisa si mai eleganta cu linii subtiri si uniforme. De asemenea, pixurile sunt usor mai mici si mai usoare decat stilourile, facandu-le ideale pentru utilizarea zilnica.