Acuarele

(25 produse)

Acuarele

(25 produse)

1-25 din 25 produse

Acuarele - 25 produse cu preturi intre 21 lei si 149.9 lei

Arta e importanta pentru copii inca de la varsta de un an sau doi. Indiferent ca ii aratati imagini colorate sau il invatati sa picteze, puteti alege sa ii insuflati copilului simtul pentru frumos de la varste fragede. Alegeti acuarele non-toxice din oferta online, pentru a gasi intotdeauna metode creative de a introduce pictura in viata micutului.

 

Acuarele sigure pentru cei mici, cu ajutorul carora sa isi dezvolte creativitatea

 

Alegeti varianta preferata din gama de acuarele pentru copii, create special pentru nevoile acestora. Formulele de vopsea au fost dezvoltate astfel incat sa fie sigure in contact cu pielea delicata a celor mici. De asemenea, luati in considerare si pensulele potrivite, pentru ca cei mici sa-si desfasoare activitatea fara probleme.

 

La varste fragede sunt potrivite mai ales acuarelele tempera, cu textura optima pentru pictura cu degetele. Puteti chiar sa realizati un tablou cu amprenta manutelor bebelusului, pentru a pastra o amintire frumoasa. De asemenea, sunt o optiune buna si culorile lavabile, folosite ca atare sau diluate cu apa, cu ajutorul carora copiii pot picta pe numeroase tipuri de suprafete. Aveti la dispozitie si vopsea pentru materiale textile, pentru ca cel mic sa-si decoreze hainutele, precum si acuarele in ulei sau guase, pentru a experimenta cat mai multe posibilitati.

 

Pentru ca cei mici sa aiba si mai mare libertate in alegerea nuantelor si modelelor, le puteti pune la dispozitie figurine din ipsos, care pot fi colorate dupa bunul plac sau planse duble, care pot fi pictate doar prin simpla apasare a uneia dintre parti peste cealalta. Cu ajutorul acestor accesorii, chiar si copiii care de-abia intra in lumea culorilor pot sa se distreze la maximum!

Acuarelele contin chimicale?

Pot sa contina chimicale, existand si produse obtinute din componente naturale, aceste aspecte fiind mentionate pe eticheta fiecarui produs.

Cu ce ies petele de acuarele?

Pentru a îndepărta vopseaua de pe haine, este necesar să începeți imediat îndepărtarea acesteia. Astfel, pigmenții care fac parte din acuarelă nu au timp să pătrundă în profunzimea firelor. O pata proaspata trebuie spalata imediat, turnand apa rece direct pe pata. In niciun caz nu trebuie sa folositi apa calda sau fierbinte, deoarece va ajuta pigmentii sa se imbibe mai rapid in tesatura. Lasati pata la inmuiat in apa rece cateva ore, apoi puneti haina direct la spalat, impreuna cu detergentul obisnuit.

De la ce varsta pot folosi copii acuarele?

Se pot utiliza sub supravegherea unui adult chiar incepand de la varsta de 1 an.