Acuarele

(23 produse)

Acuarele

(23 produse)

1-23 din 23 produse

Acuarele - 23 produse cu preturi intre 21.6 lei si 168 lei

Acuarele – de nelipsit de pe lista articolelor necesare micilor artisti

Acuarelele pentru copii sunt folosite de catre cei mici inca de la o varsta frageda, contribuind la dezvoltarea creativitatii si a abilitatilor artistice. De nelipsit de pe lista cu articole pentru scoala si gradinita, acuarela pentru pictura poate fi folosita si in activitatile de acasa – daca vreti sa va distrati in familie si sa petreceti timp de calitate, este suficient sa luati niste carti de colorat si acuarele tempera, spre exemplu, la tub, si sa dati frau liber imaginatiei.

In magazinul nostru vei gasi o gama variata de articole pentru pictura si desen, de la carioci si markere, la creioane colorate, plastilina si modelare, dar si multe tipuri de acuarele pe baza de apa sau acuarele in ulei sub diverse forme. Astfel, ai posibilitatea de a opta pentru acuarele la tub, acuarele la borcanele etc. Indiferent daca esti aici din postura de parinte, educator sau invatator, poti fi sigur ca pe site-ul nostru vei gasi culori de acuarele minunate si alte materialele necesare pentru activitati distractive si colorate.

Acuarelele, o joaca distractiva si creativa in familie

Acuarelele de pictat vor face intotdeauna parte din activitatile distractive. Daca vrei sa il inveti pe cel mic sa picteze pe panza, poti alege acuarele pentru panza speciale, iar daca vrei sa isi exerseze talentul pe caiete scolare si hartie, poti opta pentru tuburi de acuarele sau pentru acuarelele cu ulei. Pentru copiii cu o varsta mai mica, sunt mult mai sigure acuarelele lichide, mai precis acuarelele cu apa. Asadar, daca planuiesti seri creative in familie nu uita sa pui pe lista si acuarele pentru desen!

Acuarelele contin chimicale?

Pot sa contina chimicale, existand si produse obtinute din componente naturale, aceste aspecte fiind mentionate pe eticheta fiecarui produs.

Cu ce ies petele de acuarele?

Pentru a îndepărta vopseaua de pe haine, este necesar să începeți imediat îndepărtarea acesteia. Astfel, pigmenții care fac parte din acuarelă nu au timp să pătrundă în profunzimea firelor. O pata proaspata trebuie spalata imediat, turnand apa rece direct pe pata. In niciun caz nu trebuie sa folositi apa calda sau fierbinte, deoarece va ajuta pigmentii sa se imbibe mai rapid in tesatura. Lasati pata la inmuiat in apa rece cateva ore, apoi puneti haina direct la spalat, impreuna cu detergentul obisnuit.

De la ce varsta pot folosi copii acuarele?

Se pot utiliza sub supravegherea unui adult chiar incepand de la varsta de 1 an.