Jucarii de baie

(226 produse)

Jucarii de baie

(226 produse)

1-60 din 226 produse

Jucarii de Baie - 226 produse cu preturi intre 13.99 lei si 265 lei

Jucarii de baie – produsele perfecte pentru baite fara griji

Apa calda, bulele si o plasa cu jucarii de baie creeaza o lume senzoriala cu totul noua in care micutul sa se joace in voie. In primul rand, momentul baitei ajuta la stabilirea unui ritual linistitor care il ajuta pe bebe sa se relaxeze si sa se pregateasca de culcare. In al doilea rand, o jucarie de baie este ideala pentru a-i atrage atentia pana inchei procesul de spalare. Uneori, nu este usor in momentul baii si, de aceea, Babyneeds.ro vine cu solutiile potrivite.

Jucarii baie – o lume diversa pentru indeplinirea tuturor nevoilor celui mic

Jucarii pentru baie cu animale marine, pinguini sau ratuste – toate sunt concepute cu acelasi scop: sa-l distreze pe micut si sa ii ajute pe parinti. Cel mai probabil, copilul nu va dori sa iasa din cada pana cand degetele lui nu vor arata ca niste stafide. O jucarie de baie potrivita poate fi si o carte special conceputa sau chiar pudra colorata. De asemenea, pentru micul cercetator, poti achizitiona un set de laborator cu forme rotative. Babyneeds.ro iti asigura jucarii pentru orice activitate. 

Adaugarea de jucarii de baie in cada va face ca bebelusii sa adore experienta baitei mult mai mult. Pentru copiii carora le displace acest moment, produsele din aceasta categorie pot facilita procesul si il pot face mai tolerabil. Indiferent daca cel mic iubeste jucariile zornaitoare, colorate, interesante si chiar piesele de lego, pe site-ul nostru exista optiuni care ii vor insenina sesiunea de baita. Trebuie doar sa alegi ce este mai potrivit pentru el.

1. Ce trebuie sa stiti despre siguranta jucariilor de baie?

Este important sa verificati daca jucariile de baie sunt fabricate din materiale non-toxice si daca nu au parti mici care ar putea fi inghitite si nici piese care se pot desprinde. In plus, este recomandat sa indepartati jucariile de baie din apa murdara sau sa le curatati periodic pentru a preveni dezvoltarea bacteriilor.

2. Cum sa alegem jucarii de baie adecvate copiilor nostri?

Jucariile de baie ar trebui sa fie adecvate pentru varsta copiilor si sa stimuleze creativitatea si dezvoltarea lor cognitiva. In plus, trebuie sa luati in considerare si dimensiunea jucariilor si daca acestea sunt usor de manevrat si de curatat.

3. Ce sunt jucariile de baie educative si de ce sunt importante?

Jucariile de baie educative sunt concepute pentru a incuraja copiii sa invete si sa se dezvolte. Acestea pot stimula imaginatia, dezvoltarea cognitiva si abilitatile motorii ale copilului, iar utilizarea lor poate face baia mai distractiva si mai atractiva pentru copii.

4. Exista jucarii de baie durabile și sustenabile?

Da, exista jucarii de baie durabile si sustenabile, fabricate din materiale reciclabile sau biodegradabile. Acestea pot fi o alternativa mai ecologica si mai durabila la jucariile de baie obisnuite si pot ajuta la reducerea cantitatii de deseuri produse in mod obisnuit de jucariile de baie.