Jucarii de baie

(228 produse)

Jucarii de baie

(228 produse)

1-60 din 228 produse

Jucarii de Baie - 228 produse cu preturi intre 11.99 lei si 265 lei

Jucarii de baie – produsele perfecte pentru baite fara griji

Apa calda, bulele si o plasa cu jucarii de baie creeaza o lume senzoriala cu totul noua in care micutul sa se joace in voie. In primul rand, momentul baitei ajuta la stabilirea unui ritual linistitor care il ajuta pe bebe sa se relaxeze si sa se pregateasca de culcare. In al doilea rand, o jucarie de baie este ideala pentru a-i atrage atentia pana inchei procesul de spalare. Uneori, nu este usor in momentul baii si, de aceea, Babyneeds.ro vine cu solutiile potrivite.

Jucarii baie – o lume diversa pentru indeplinirea tuturor nevoilor celui mic

Jucarii pentru baie cu animale marine, pinguini sau ratuste – toate sunt concepute cu acelasi scop: sa-l distreze pe micut si sa ii ajute pe parinti. Cel mai probabil, copilul nu va dori sa iasa din cada pana cand degetele lui nu vor arata ca niste stafide. O jucarie de baie potrivita poate fi si o carte special conceputa sau chiar pudra colorata. De asemenea, pentru micul cercetator, poti achizitiona un set de laborator cu forme rotative. Babyneeds.ro iti asigura jucarii pentru orice activitate. 

Adaugarea de jucarii de baie in cada va face ca bebelusii sa adore experienta baitei mult mai mult. Pentru copiii carora le displace acest moment, produsele din aceasta categorie pot facilita procesul si il pot face mai tolerabil. Indiferent daca cel mic iubeste jucariile zornaitoare, colorate, interesante si chiar piesele de lego, pe site-ul nostru exista optiuni care ii vor insenina sesiunea de baita. Trebuie doar sa alegi ce este mai potrivit pentru el.