Cadite bebe si suporturi de cadite

(299 produse)

Cadite bebe si suporturi de cadite

(299 produse)

1-60 din 299 produse

Cadite si Suporturi Cadite - 299 produse cu preturi intre 22.99 lei si 1609 lei

Scaun de baie pentru bebelusi – fa din baita o distractie pentru cel mic

Sa ii faci baie celui mic poate fi o adevarata provocare, mai ales avand in vedere faptul ca este ceva nou pentru bebelus si poate fi speriat sau agitat. Astfel, este recomandat sa te echipezi cu un scaun pentru baie pentru bebelusi, astfel incat sa faci ca aceasta activitate sa fie distractiva pentru cel mic. Un scaun sau un hamac de baie pentru bebelusi are rolul de a-i asigura copilului tau o pozitie corecta si suport pe toata durata baitei, datorita spatarului si bratului, fara a exista riscul de alunecare.

Babyneeds.ro iti vine in ajutor cu toate cele necesare pentru bebelusi curati si sanatosi si iti pune la dispozitie produse pentru baita si accesorii pentru bebelusi si produse pentru igiena bebelusilor, inclusiv pentru igiena dentara. De asemenea, un scaun de baie pentru bebelusi poate fi accesorizat cu o perna moale pentru a-i asigura copilului tau tot confortul de care are nevoie.

Cadita de baie pentru bebelusi pentru siguranta si confortul celui mic

Unii parinti aleg sa isi scalde copilul in cada de baie a familiei, dar o cadita de baie pentru bebelusi este o optiune mult mai sigura si comoda. Toate modelele de cadite de baie pentru bebelusi de pe babyneeds.ro sunt fabricate conform unui set de reguli de siguranta pentru cei mici. Poti gasi si variante de cadita de baie cu suport pentru bebelusi care ofera un plus de siguranta, absolut necesar in primele luni de viata ale celui mic. 

Venirea pe lume a unui copil te poate face sa uiti sa cumperi unele lucruri necesare. Nicio grija, le gasesti pe toate pe babyneeds.ro, inclusiv termometre, cantare si aspiratoare nazale pentru bebelusi.