Carucioare copii tip umbrela

(22 produse)

Carucioare copii tip umbrela

(22 produse)

1-22 din 22 produse

Carucioare copii tip umbrela - 22 produse cu preturi intre 279.3 lei si 1028.28 lei

Carucioare tip umbrela pentru calatorii, vacante si iesiri cu intreaga familie

Plimbarea bebelusului este ocazia in care cel mic descopera lumea, dar totodata si un bun prilej pentru membrii familiei de a se aduna laolalta. Iesirile la aer curat sunt necesare pentru sanatatea fizica si psihica a copilului. In timpul „expeditiei”, juniorul incepe sa se familiarizeze cu natura si cu oamenii. Carucioarele tip umbrela sunt formula care imbina excelent rolul functional cu estetica deosebita. Posibilitatea de extindere a copertinei protejeaza copilul de expunerea la soare in timpul plimbarii. Magazinul nostru online te ajuta sa creezi pentru bebelusul tau conditii excelente, datorita ofertelor de adaptoare carucioare, genti pentru plimbare, landouri bebe, plus multe alte articole si accesorii pentru copiii de toate varstele.

Caruciorul umbrela dezvolta personalitatea si incurajeaza copilul sa devina independent 

Carucioarele umbrela sunt prevazute cu functii multiple pentru sustinerea unei posturi corecte si relaxate a copilului, plus o pozitie pentru somn. De asemenea, ele pot fi pliabile si usoare, avand o greutate redusa. Asezarea bebelusului in carucior il ajuta sa se dezvete de statul in brate. In plus, copilul isi dezvolta simtul tactil prin contactul cu lucrurile din jurul lui. Modelele expuse pe site vin cu optiunea de ajustare a spatarului si a suportului pentru picioare pentru a adapta echipamentul in functie de confortul celui mic. Buzunarele incapatoare sunt destinate depozitarii diverselor obiecte de care ai nevoie. Rotile echipate cu frana, fereastra de control sau sistemul de prevenire a plierii accidentale sunt doar cateva dintre avantajele produselor noastre. 

Echipamentele pentru bebelusi dotate cu tehnologii de ultima generatie se pot comanda simplu si rapid online, cu livrare in doar cateva zile catre adresa indicata de tine.