Suzete si accesorii

(475 produse)

Suzete si accesorii

(475 produse)

Suzete si Accesorii - 475 produse cu preturi intre 7.99 lei si 184.99 lei

Magazinul nostru vine in sprijinul parintilor cu o gama larga de produse pentru cei mici. In aceasta categorie se regasesc si mult iubitele suzete. Chiar daca alegerea acesteia se dovedeste, de multe ori, a fi o adevarata provocare pentru parinti, in intampinarea nevoilor dumneavoastra, venim cu multe tipuri de astfel de accesorii, dar si cu lantisorul potrivit pentru sustinerea acestora.

 

Suzetele oferite de noi - alegerea parintilor grijulii

 

Dezvoltarea guritei bebelusului depinde foarte mult si de pozitia limbii. Tocmai din acest motiv, suzeta joaca un rol foarte important. Pentru o pozitie normala, este necesar ca gatul acesteia sa fie ingust, in timp ce capatul este lat. Pe langa acest lucru, componenta protectoare pentru buze este absolut necesara, intrucat il fereste pe cel mic de posibilele accidentari. Acest produs este foarte util si pentru calmarea micutilor, in momentele in care acestia sunt agitati.

 

Pe langa aceste lucruri, veti gasi suzete fabricate din doua materiale populare, silicon sau latex si nu numai, cu forma clasica sau de san, dar si diverse accesorii, cum ar fi suporturile speciale. In functie de preferinte, dar si de varsta celui mic, exista diferite modele haioase, pe care orice bebelus le adora. Magazinul nostru va pune la dispozitie atat variante pentru nou nascuti, cat si pentru micutii de peste 6, 18 sau 24 luni. O suzeta il va ajuta pe cel mic sa se linisteasca, dar si sa adoarma mult mai repede. Chiar si caile respiratorii raman mult mai curate cu ajutorul unui astfel de produs.