Saltele, Mese de infasat si alte accesorii

(251 produse)

Saltele, Mese de infasat si alte accesorii

(251 produse)

1-60 din 251 produse

Saltele si accesorii infasat - 251 produse cu preturi intre 25 lei si 676.81 lei

O masa si o saltea de infasat sunt accesorii necesare in momentul in care bebelusul isi face aparitia in viata dumneavoastra. Acestea vor fi folosite in numeroase situatii, pornind de la schimbarea scutecului, pana la respectarea ritualului inaintea baitei si dupa aceasta. Astfel, aceste piese nu trebuie sa lipseasca din dormitorul celui mic, putand fii asezate pe orice corp de mobilier care ofera sustinere, fiind mult mai confortabile decat alte alternative. In intampinarea nevoilor dumneavoastra, magazinul nostru online vine cu o gama larga de astfel de produse, concepute din materiale de cea mai buna calitate.

 

Saltea si masa de infasat - Siguranta si confort

 

Pentru a petrece clipe cat mai linistite alaturi de cel mic in momentul infasarii, este necesar ca salteluta sa ii asigure confortul, dar si sa-l fereasca de nedoritele accidente. Tocmai din acest motiv, este indicat ca dimensiunile ei sa se potriveasca cu cele ale masutei speciale, peste care va fi pusa. Va punem la dispozitie dimensiuni si modele diverse, cu huse detasabile concepute din materiale impermeabile, pentru a evita patrunderea lichidelor.

 

Privind design-ul acestor piese, exista culori care mai de care mai atractive, potrivite oricarui decor din casa, si materiale de calitate, care ii vor asigura celui mic tot confortul necesar pe parcursul infasarii.