Slinguri

(12 produse)

Slinguri

(12 produse)

1-12 din 12 produse

Slinguri - 12 produse cu preturi intre 198.32 lei si 339 lei

Sling - varianta perfecta pentru transportarea bebelusului

Atunci cand doresti sa achizitionezi un sling, trebuie sa tii cont de cateva criterii, cum ar fi greutatea si varsta bebelusului. Slingurile de bebe pot sa fie folosite pana pe la varsta de 2 ani, pe cand marsupiile ergonomice pana-n varsta de 8-9 ani. Cu toate acestea, tot mai multe mamici opteaza fie pentru un sling simplu, fie pentru unul cu inele, datorita ajutorului de alaptare, care nu este unul atat de vizibil.

Atunci cand vine vorba de transportarea bebelusului, totul este usor si rapid, datorita varietatilor multiple de purtare, precum si a felului in care este conceput. Pentru a utiliza un sling de bebe in mod eficient, alege-l pe cel potrivit pentru tine, dar si pentru copil, urmand apoi sa il ajustezi corespunzator in functie de pozitia acestuia.

Slinguri - care sunt avantajele unor astfel de produse in viata de zi cu zi?

Pe langa eficienta slingurile de bebelusi, acestea aduc cu sine si alte avantaje in viata de zi cu zi. Conexiunea emotionala puternica care se creeaza intre copil parinte, libertatea de miscare, facilitatea alaptarii, reducerea colicilor, dar si usurinta in a calatorii sunt doar cateva dintre beneficiile pe care le pot aduce produsele de acest tip, disponibile in categoria marsupii si portbebe. Totusi, partea preferata a multor parinti consta in faptul ca-si pot desfasura activitatile casnice in timp ce-si supravegheaza copilul in brate.

Indiferent pentru ce varianta optezi sa achizitionezi, este important sa tii cont de greutatea si varsta copilului tau, după care toate celelalte aspecte le vei putea alege mult mai usor. Daca selectezi un sling de bebelusi sau un marsupiu ergonomic de la magazinul nostru online, cu siguranta, satisfactia va fi pe masura asteparilor. 

1. Ce trebuie sa iau in considerare atunci cand aleg un sling pentru copilul meu?

Cand alegi un sling pentru copilul tau, trebuie sa iei in considerare varsta, greutatea si preferintele tale si ale copilului tau. In plus, trebuie sa fii atent la modul in care este realizata legarea si sa asigurati-va ca copilul este pozitionat in mod corespunzator si confortabil.

2. Sunt slingurile sigure pentru copii?

Da, slingurile sunt sigure pentru copii daca sunt utilizate in mod corespunzator. Trebuie sa respecti intotdeauna instructiunile producatorului si sa asiguri legarea corecta si pozitionarea confortabila a copilului tau.

3. Pot folosi un sling pentru un nou-nascut?

Da, slingurile sunt potrivite pentru nou-nascuti. Acestea pot fi utilizate din primele zile de la nastere, dar trebuie sa fim atenti la pozitionarea corecta a copilului si sa ne asiguram ca acesta este sprijinit adecvat.

4. Pot folosi un sling timp indelungat?

Slingurile sunt proiectate pentru a fi utilizate timp indelungat si nu exista nicio limita de timp pentru purtarea acestuia. Cu toate acestea, trebuie sa ne asiguram ca, copilul este confortabil si pozitionat in mod corect, iar purtatorul poate fi apt pentru a-l tine.