Carti Ilustrate

(59 produse)

Carti Ilustrate

(59 produse)

1-59 din 59 produse

Carti Ilustrate - 59 produse cu preturi intre 23.4 lei si 158.4 lei

Carti ilustrate pentru copii – o lume ce le va inspira creativitatea, protejata de doua coperti

Cartile ilustrate sunt unul dintre cele mai importante articole de gradinita si scoala pe care le poate avea un parinte in arsenalul sau. In cazul in care cel mic devine dezinteresat de activitati ce implica plastilina si modelarea, imersarea intr-un alt univers fantastic, prin intermediul unei povesti sau captivarea atentiei prin intermediul unei carti educative, va putea reprezenta descoperirea unor informatii noi si interesante, pe care le va putea interpreta cu ajutorul unor instrumente de scris, desenand sau luand notite.

O carte ilustrata – o poarta catre un taram de basm

Fie ca vorbim despre o simpla carte ilustrata pentru copii, carti de colorat sau atlase educative, aceste carti pentru copii ilustrate sunt un mijloc prin care cel mic poate asimila informatii intr-o maniera in care ii va face placere. 

In functie de varsta sa, poti alege intre carti ilustrate pentru bebelusi sau carti ilustrate pentru copii mici, insa nu vei da niciodata gres cu o colectie de carti cu povesti, pentru ca inclusiv noi, cei mari, avem uneori nevoie sa evadam intr-o lume in care imposibilul devine posibil.

Daca esti in cautarea unor noi carti ilustrate, pentru a-ti imbogati biblioteca, suntem ferm convinsi ca vei descoperi o gama ofertanta la BabyNeeds si ca vei putea alege cele mai potrivite carti pentru a-l ispira pe cel mic.