Accesorii patuturi

(870 produse)

Accesorii patuturi

(870 produse)

Accesorii patuturi - 870 produse cu preturi intre 15 lei si 912 lei

 Ca de fiecare data, magazinul nostru online  vine in sprijinul parintilor, de data aceasta cu o gama variata de accesorii pentru patuturile celor mici. De la mult cautatul si laudatul baldachin, cu suportul necesar pentru a fi montat corespunzator, pana la inaltatorul pentru patut, nivelul suplimentar si suruburile utile montajului, oferta noastra cauta sa anticipeze si sa acopere nevoile parintilor si pe cele ale bebelusilor, deopotriva. 

 

 Baldachinul pentru patut si organizatorul – accesorii nu doar la moda, ci si foarte utile 

 Daca doriti sa ii oferiti puiului dumneavoastra un loc de odihna deosebit, puteti opta pentru un pat cu baldachin - exista modele speciale pentru fete si pentru baieti. O alternativa este ca la patutul obisnuit sa adaugati un baldachin universal. De regula, paturile pliabile sunt cele care au si baldachin, dar si alte accesorii practice. Pentru cele care nu au baldachin, daca doriti sa adaugati unul, exista un suport special cu ajutorul caruia il puteti fixa deasupra patutului, astfel incat sa-i acopere toata suprafata. In ceea ce priveste paleta cromatica, magazinul nostru va ofera posibilitatea de a alege dintr-o gama vasta de culori. 

 Daca va intrebati care este utilitatea unui baldachin care imprejmuieste patul copilului, aceasta se regaseste nu doar in notiunile de ordin estetic, ci si in cele practice, pentru ca rolul sau este esential in zilele de vara, cand pericolul reprezentat de tantari si diverse insecte pandeste la tot pasul.   

 Nu uitati ca organizatoarele pentru patutul bebelusului sunt eficiente pentru a depozita in siguranta lucrurile pe care trebuie sa le aveti aproape! Pentru ca este indicat sa aveti la indemana scutece, paturi suplimentare, haine de schimb, etc., ce accesoriu poate fi mai bun decat un organizator asezat in preajma patului in care prichindelul se odihneste? 

 Alaturi de baldachin sau de perdeaua care acopera patul bebelusului, impreuna cu inaltatorul si nivelul suplimentar special pentru patut, organizatorul reprezinta unul dintre accesoriile cele mai apreciate de catre parintii care aleg magazinul nostru online .