Saltele patut 140x70 cm

(54 produse)

Saltele patut 140x70 cm

(54 produse)

1-54 din 54 produse

Saltele patut 140x70 cm - 54 produse cu preturi intre 112 lei si 1188 lei

Saltea 140x70 – esentiala in camera copilului tau 

 Somnul este o parte importanta in cresterea copilului tau, iar calitatea acestuia depinde de crearea unui mediu cat mai curat si odihnitor. Mai mult, un somn eficient iti va ajuta copilul sa fie mult mai activ, mai sanatos si chiar mai fericit. Pentru a te asigura ca acesta doarme într-un mediu propice, trebuie sa acorzi o importanta deosebita temperaturii, asternuturilor si, cel mai important, saltelelor de patuț. Alege din gama larga de saltele de patut 140x70 sau saltele 120x60 disponibile pe site-ul nostru si asigura-te ca micutul tau are parte de somnul odihnitor de care are nevoie.

 

Saltea 140x70 pentru patuturile de copii – optiunea ta de durata pentru sanatatea copilului tau 

 Copiii, atunci cand sunt mici, cresc cu o viteza extrem de rapida, motiv pentru care va trebui mereu si mereu sa ii cumperi hainute noi, precum si alte jucarii adaptate varstei lui. Mai mult, atunci cand acesta are propria sa camera inca bebelus fiind, vei dori sa faci investitii pe termen lung, care se ii ofere tot confortul necesar. Saltelele pentru patut 140x70 sunt construite in asa fel incat sa fie utilizate de cel mic de la nastere si pana la varsta de 3 ani, fiind realizate din material cu spuma de memorie ce ii va sustine coloana si capul intr-o pozitie sanatoasa. Mai mult, atunci cand alegi lenjeria pentru patutul 140x70, trebuie sa te asiguri de faptul ca aceasta este realizata din material placut la atingere, ce lasa pielea copilului sa respire.

1. Care sunt avantajele saltelei de dimensiune 70x140?

Salteaua de dimensiune 70x140 este ideala pentru copii, oferind suficient spatiu pentru miscarea lor in timpul somnului. Aceasta este, de asemenea, usor de taiat in cazul in care trebuie sa se potriveasca intr-un pat mai mic.

2. Care este nivelul de fermitate optim pentru o saltea de dimensiune 70x140?

Cel mai indicat nivel de fermitate pentru o saltea de dimensiune 70x140 este mediu. Copiii au nevoie de o inclinare usoara pentru a se asigura ca capul, gatul si coloana vertebrala sunt aliniate corect.

3. Cum pot să curăț salteaua mea de dimensiune 70x140?

Pentru a curata salteaua de dimensiune 70x140, utilizati o solutie de apa si otet sau bicarbonat de sodiu amestecat cu apa. Aceasta va ajuta la eliminarea petelor si a mirosurilor. In plus, salteaua ar trebui sa fie intoarsa si rotita in mod regulat pentru durabilitate.

4. Ce material ar trebui să aleg pentru o saltea de dimensiune 70x140?

Cele mai populare materiale pentru saltele de dimensiune 70x140 sunt spuma cu memorie si latexul natural. Spuma cu memorie ofera confort si sustinere, in timp ce latexul natural este durabil si rezistent la bacterii si acarieni. In functie de preferintele personale, se poate alege un anumit material.