Carucioare 3 in 1

(213 produse)

Carucioare 3 in 1

(213 produse)

1-60 din 213 produse

Carucioare 3 in 1 - 213 produse cu preturi intre 975.8 lei si 6142.99 lei

Ce spuneti de un carucior 3 in 1 pentru copii? Daca va doriti sa nu mai alergati prin magazinele pentru nou-nascuti dupa tot felul de accesorii necesare pentru plimbare, ar fi bine sa luati in considerare aceasta varianta, pentru ca se poate transforma atat in landou, cat si in cos.

 

Carucior 3 in 1 pentru copii - solutia ideala de transport pentru bebe

 

Carucioarele pentru bebelusi 3 in 1 au cadre de aluminiu de inalta calitate, se pliaza sub forma de carte, ceea ce inseamna ca necesita foarte putin spatiu de depozitare, si au manere ajustabile pe inaltime. Rotile sunt prevazute cu suspensii, astfel incat nou-nascutul sa nu simta obstacolele din drum.

 

Atunci cand e transformat in echipament de transport auto, carutul 3 in 1 ofera suport moale pentru cap si spate, bara de protectie, centura de siguranta si spatar reglabil in 3 pozitii diferite, astfel incat micutul sa stea cat mai confortabil in masina.

 

Functia de convertire in landou este destinata in mod special bebelusilor ce au greutatea de pana la 9 kilograme. Acest element are copertina anti-vant si filtru UV, ceea ce face ca deplasarea sa fie o reala placere atat pentru micuti, cat si pentru parinti.

 

Carucioarele 3 in 1 pentru copii au preturi pentru toate buzunarele - exista atat alternative mai ieftine, cat si modele mai costisitoare, care ofera dotari suplimentare. Orice produs ati alege, va veti bucura de calitate superioara, functionalitate impecabila si design desavarsit!

 

 

De la ce varsta pot fi folosite carucioarele 3 in 1?

Carucioarele 3 in 1 pot fi folosite incepand cu varsta de 0-6 luni, fiind extrem de confortabile si practice, chiar din primele zile de la nasterea celui mic.

Din cate piese este alcatuit un carucior 3 in 1?

Acest tip de carucior poate fi utilizat in 3 maniere diferite, raportandu-ne la varsta celui mic: in primele 6 luni este indicata utilizarea landoului,iar intre varsta de 6 luni si 3 ani este indicata partea sport dar si cosuletul auto care poate fi montat atat in interiorul masinii, cat si pe cadrul caruciorului

Ce tipuri de roti au carucioarele 3 in 1?

Pentru acest model de carucioare se folosesc doua tipuri de roti: pivotante sau gonflabile. In functie de necesitati, dar si de terenul pe care va fi folosit caruciorul, poti alege intre cele 2 modele.

Carucioarele 3 in 1 se pot plia?

Carucoarele 3 in 1 vin cu sisteme comode de pliere, cele mai cunoscute fiind modul de pliere tip carte si modul de pliere tip umbrela.