Carucioare 3 in 1

(193 produse)

Carucioare 3 in 1

(193 produse)

1-60 din 193 produse

Carucioare 3 in 1 - 193 produse cu preturi intre 786.99 lei si 6883.99 lei

Carucior 3 in 1 – primul mare accesoriu din viata bebelusului

Un carucior 3 in 1 este printre cele mai de pret piese de care ai nevoie atunci cand ai un bebe. Totodata, achizitionarea caruciorului poate fi dificila. Pe de-o parte, apare sentimentul de fericire pentru ca exista multe optiuni dintre care sa alegi. Pe de alta parte, tocmai acest lucru face alegerea ceva mai grea. Tocmai de aceea te intampinam pe site cu carucioare 3 in1 pentru copii. Nu trebuie sa-ti mai faci griji pentru componentele suplimentare, deoarece acest tip de carucior 3 in 1 vine cu toate la pachet. Culorile carucioarelor variaza de la roz, mov, rosu, albastru la nuante clasice de alb, negru si gri. 

Carut 3 in 1 – echipamentul de transport complet pentru primele luni de viata

Bebelusii adora sa fie plimbati in aer liber. Aceste plimbari atat de benefice pentru cel mic nu mai sunt incarcate de grijile referitoare la conditiie meteo sau la suprafata drumurilor daca alegi sa folosesti articolele de transport potrivite precum carucioarele noastre 3 in 1. Ele sunt fabricate din materiale rezistente, rotile absorb energia ce provine de la denivelarile de pe drum, ceea ce face ca bebelusul sa fie mereu in siguranta. Specificul unui carut 3 in 1 usor este si scoica auto care iti permite sa tii copilul in siguranta in timpul deplasarii cu masina.

De la carucior 3 in 1 cu roti mari, carut 3 in 1 cu 3 roti pentru fete sau baieti, carucioare sport colorate cu diferite sisteme de prindere (exemplu cele de tip umbrela) sau carucioare 2 in 1 ,  gama babyneeds de carucioare pentru copii acopera nevoile oricarui parinte care are unul sau doi bebelusi, deoarece pe site-ul nostru gasesti si carucioare pentru gemeni. Asadar, pe site-ul nostru ai ajuns intr-un mediu ideal pentru achizitionarea articolelor de transport potrivite pentru copii tai.

 

 

De la ce varsta pot fi folosite carucioarele 3 in 1?

Carucioarele 3 in 1 pot fi folosite incepand cu varsta de 0-6 luni, fiind extrem de confortabile si practice, chiar din primele zile de la nasterea celui mic.

Din cate piese este alcatuit un carucior 3 in 1?

Acest tip de carucior poate fi utilizat in 3 maniere diferite, raportandu-ne la varsta celui mic: in primele 6 luni este indicata utilizarea landoului,iar intre varsta de 6 luni si 3 ani este indicata partea sport dar si cosuletul auto care poate fi montat atat in interiorul masinii, cat si pe cadrul caruciorului

Ce tipuri de roti au carucioarele 3 in 1?

Pentru acest model de carucioare se folosesc doua tipuri de roti: pivotante sau gonflabile. In functie de necesitati, dar si de terenul pe care va fi folosit caruciorul, poti alege intre cele 2 modele.

Carucioarele 3 in 1 se pot plia?

Carucoarele 3 in 1 vin cu sisteme comode de pliere, cele mai cunoscute fiind modul de pliere tip carte si modul de pliere tip umbrela.