Saltele patut 120x60 cm

(123 produse)

Saltele patut 120x60 cm

(123 produse)

1-60 din 123 produse

Saltele patut 120x60 cm - 123 produse cu preturi intre 85 lei si 1343 lei

Somnul este esential pentru odihna si dezvoltarea oricarui bebelus, iar acest lucru are un impact pozitiv pentru odihna parintilor. Tocmai pentru ca stim cat de important este acest aspect, punem la dispozitia dumneavoastra o selectie variata de saltele de patut pentru dimensiunea 120x60. Acestea indeplinesc atat standardele stricte de siguranta, cat si conditiile necesare pentru confortul bebelusului dumneavoastra.

Saltea de patut – cea mai buna alegere pentru bebelusul tau

In prima parte a vietii lor, bebelusii isi petrec mult timp in patut. Un element important atunci cand vine vorba de confortul bebelusului este materialul din care este realizata salteaua. Tocmai pentru a veni in intampinarea acestei nevoi, in magazinul nostru puteti gasi o varietate de saltele pentru a face cea mai buna alegere pentru bebelusul dumneavoastra. De la saltele confectionate din fibra de cocos pana la saltelele de voiaj, puteti gasi produse care asigura o pozitie sanatoasa in timpul somnului.

Una dintre cele mai importante componente ale unei saltele este materialul din interiorul acesteia. Puteti gasi o varietate de materiale de compozitie, de la combinatii de cocos cu burete, lana, latex, pana la cele cu spuma. De asemenea, puteti opta pentru saltele care au huse detasabile si lavabile. Saltelele pentru bebelus trebuie ofere sprijinul anatomic corect al coloanei vertebrale, precum si o buna circulare a aerului si sa impiedice incalzirea excesiva a corpului.

Indiferent de modelul pe care il cautati, veti gasi in magazinul nostru atat o selectie generoase de produse, cat si o gama de preturi care se vor potrivi bugetului familiei dvs.

Cum aleg salteaua potrivita pentru un patut de 120x60 cm?

Salteaua potrivita se alege in functie de compozitia acesteia si de inaltimea ei.

Cate kg poate sustine salteaua de patut cu dimensiunea 120x60 cm?

Salteaua de patut cu dimensiunea 120x60 cm poate sustine aproximativ 50 kg.

Cum se curata salteaua de patut cu dimensiunea 120x60 cm?

Saltelele au o husa lavabila care se poate detasa si baga la masina de spalat conform instructiunilor de pe ea.