Numaratori si Alfabetare

(20 produse)

Numaratori si Alfabetare

(20 produse)

1-20 din 20 produse

Numaratori si Alfabetare - 20 produse cu preturi intre 59 lei si 840 lei

Alfabetar – o modalitate distractiva de a invata literele

Alfabetarele si numaratoarele cu bile de lemn se numara printre articolele pentru gradinita si scoala utile si necesare celor mici. Un alfabetar pentru clasa 1 ajuta orice prescolar sa invete sa recunoasca literele, iar o numaratoare cu bile este excelenta pentru primele calcule simple pe care le va face scolarul. Asta nu inseamna ca trebuie sa astepti pana la inceperea scolii pentru a cumpara un alfabetar sau o socotitoare cu bile. De multe ori, curiozitatea ii impinge pe cei mici sa testeze astfel de produse si chiar sa invete prin joaca.

Pe babyneeds.ro vei gasi o gama variata de articole pentru cei mici, precum: caiete scolare si hartie, numaratori cu bile online, alfabetar pentru clasa pregatitoare, agende si calendare, ghiozdane si trolere, instrumente de scris sau penare. Totul pentru un start bun in educatie! Bineinteles, multe dintre ele pot fi folosite si in activitatile realizate acasa. In plus, poti rasfoi carti ilustrate alaturi de copii, pentru a petrece timp de calitate impreuna.

Alfabetarul – cand este necesar?

Sunt necesare alfabetarele in clasa pregatitoare, atunci cand cei mici fac primii pasi catre lumea literelor, a cuvintelor si a cartilor educative pentru copii. Atunci cand descopera si cifrele si magia calculelor, o numaratoare scolara va fi mai mult decat utila. Sunt instrumente care ii ajuta pe cei mici sa inteleaga notiuni aparent abstracte intr-un mod distractiv si practic. Exista numeroase studii care atesta ca scolarii si in general, copiii, invata mult mai usor daca totul se intampla intr-un cadrul mai putin formal, distractiv. Asa ca, de ce sa nu transformi numaratorile si alfabetarele in instrumente benefice, acceptate si folosite intens de copii? 

1. Ce este o numaratoare si care este importanta sa in dezvoltarea copilului meu?

O numaratoare este o activitate prin care copilul invata sa numere si sa recunoasca cifrele. Este importanta in dezvoltarea copilului deoarece ii imbunatateste abilitatile cognitive si ii pregateste pentru invatarea matematicii la un nivel mai avansat.

2. Cand ar trebui sa incep sa-i predau copilului meu numaratoarea?

Ar trebui sa incepeti sa-i predati copilului dumneavoastra numaratoarea in jurul varstei de 2 ani, dar poate varia in functie de dezvoltarea si aptitudinile fiecarui copil.

4. Cum pot sa ma asigur ca copilul meu invata numaratoarea in mod eficient?

Asigurati-va ca abordati numaratoarea in mod ludic si interesant pentru copilul dumneavoastra. Folositi jucarii si resurse interactive si explorati diferite abordari pentru a vedea ce functioneaza cel mai bine pentru copilul dumneavoastra. In plus, asigurati-va ca veti acorda suficient timp pentru a practica numaratoarea si pentru a sustine dezvoltarea copilului dumneavoastra.

3. Ce alte activitati pot ajuta copilul meu sa invete numaratoarea in afara de numaratoare in sine?

Jocurile care implica cifre, cum ar fi jocurile de carti si jocurile de societate, sunt o modalitate distractiva si educationala de a invata numerele. De asemenea, activitatile de sortare si grupare pot ajuta copilul sa invete sa numere si sa recunoasca modele de numere.