Paturi junior

(46 produse)

Paturi junior

(46 produse)

1-46 din 46 produse

Paturi junior - 46 produse cu preturi intre 31 lei si 2649.99 lei

Patut junior pentru copii – Modele variate pentru toate categoriile de varsta

Copiii, la fel ca adultii au nevoie de un spatiu special amenajat care sa le ofere conditii optime pentru un somn odihnitor. Pentru ca cel mic sa bifeze numarul de ore pe care il recomanda medicii pentru somn, alegerea patuturilor junior pentru copii este un pas important in care trebuie respectate anumite criterii. Indiferent unde urmeaza sa doarma copilul, amplasarea patului trebuie sa vizeze siguranta si protectia micutului. 

Gama noastra de patuturi copii ofera costuri pentru toate buzunarele, accesorii si optiuni in functie de varsta celui mic. In cea mai mare masura, somnul fara intreruperi depinde de calitatea saltelelor si a lenjeriilor de pat, care trebuie sa fie placute la atingere si sa permite ventilatia aerului in timpul noptii.

Paturi junior cu saltea si accesorii indispensabile unui somn de calitate 

Fie ca urmeaza sa mariti familia cu inca un membru, fie patul vechi nu mai corespunde nevoilor copilului, poti opta atat pentru patuturi transformabile, cat si pentru patuturi din lemn concepute din materiale de calitate premium, usor de intretinut si prevazute cu accesorii captivante care invita la un somn cu vise. 

Indiferent de modelele de patuturi junior pentru copii care iti atrag atentia, ia in calcul daca ai nevoie si de spatii speciale pentru depozitarea hainutelor si incaltamintei bebelusului, huse, sau seturi de protectie pentru patut. Decizia iti apartine, iar noi venim in intampinarea nevoilor voastre multumita produselor atent selectionate pentru toate grupele de varsta.