Pompa manuala san

(37 produse)

Pompa manuala san

(37 produse)

1-37 din 37 produse

Pompa manuala san - 37 produse cu preturi intre 45 lei si 346.29 lei

Pe langa faptul ca veti oferi celui mic vitaminele si mineralele continute de laptele matern, un accesoriu precum pompa manuala de san are un potential urias de a va usura viata. Comparativ cu un aparat electric, acesta are un pret mai scazut, fiind mult mai accesibil. Va ajuta in orice situatie in care nu este posibil sa il alaptati pe cel mic direct la san.

 

Pompa de san manuala - aparatul indispensabil pentru a va hrani bebelusul cu lapte matern

 

 

Primii pasi pentru a reusi sa alegeti cel mai bun aparat este sa va documentati temeinic in legatura cu avantajele pe care fiecare model vi le poate aduce si apoi sa comparati intre ele aceste avantaje. Magazinul nostru va pune la dispozitie o gama variata de modele, obținute din materiale de calitate (fara BPA). Ele pot fi curatate cu usurinta, chiar in masina de spalat vase.

 

Pot fi folosite atat cand va aflati acasa, cat si in momentele cand va aflati in deplasare. Sunt alcatuite dintr-un numar mic de piese, asadar, le veti asambla cu rapiditate. Manerele aparatelor sunt ergonomice, pentru a va scuti de orice efort intens si pentru a folosi aparatul cu o singura mana. Nu provoaca durere sau disconfort, ci functioneaza eficient si discret. Cupele universale cu membrana moale de silicon care insotesc cele mai multe aparate va ofera siguranta ca acestea se vor potrivi, indiferent de forma sanului, fara sa va incomodeze in vreun fel. Puteti alege chiar un set care contine, pe langa pompa, un biberon, inelul pentru insurubarea capacului si tetina, pentru a va asigura ca aveti toate accesoriile necesare hranirii celui mic.

 

Cum folosim o pompa de san manuala?

Pompa de san manuala se foloseste urmand instructiunile din cutie.

Cum se sterilizeaza pompa de san manuala?

La sterilizator doar componentele pentru care este specificat in instructiuni.

De ce sa alegem o pompa de san manuala?

Este recomandata pentru folosirea ocazionala.