Scaune bicicleta

(37 produse)

Scaune bicicleta

(37 produse)

1-37 din 37 produse

Scaune Bicicleta - 37 produse cu preturi intre 45 lei si 3299 lei

Scaun de bicicleta pentru copii - siguranta pe tot parcursul drumetiei

In cazul in care esti un parinte pasionat de ciclism si iti doresti sa ii insufli acelasi lucru si copilului tau, acum ai posibilitatea de a alege dintre articole care sa iti vina in ajutor. Scaunul de copil pentru bicicleta face parte din categoria de produse de relaxare si plimbare pentru copii si este special creat pentru a va bucura impreuna de natura, dar si de timpul liber.

Pana creste si atinge varsta potrivita pentru diferite vehicule pentru copii, cel mic se va afla in siguranta asezat in scaunul de bebe pentru bicicleta. Acesta este prevazut cu sistem de montaj simplu si rapid, dar si cu centuri de siguranta cu prindere in mai multe puncte. De asemenea, poti opta pentru diverse modele de scaune pentru bicicleta pentru copii, potrivite pentru spate sau fata, in functie de preferintele tale.

Scaun de copii pentru bicicleta - pentru trasee confortabile si lipsite de griji

La magazinul nostru, scaunele de bicicleta pentru copii sunt disponibile in diferite dimensiuni si modele, pentru a se potrivi copiilor de diverse varste si greutati. In plus, au suport pentru cap si spate astfel incat sa le ofere confort si sustinere in timpul deplasarii. Toate aceste aspecte fac din scaunul pentru copii de bicicleta optiunea ideala pentru familile care doresc sa-si petreaca timpul impreună in aer liber, incurajand un stil de viata activ si sanatos.

In schimb, daca inca se afla la o varsta frageda si de abia acum face primii pasi, in loc de un scaun de transport pentru copii de bicicleta, dupa o plimbare in natura, vei avea nevoie de niste premergatoare pentru bebelusi, pentru a-l incuraja sa se miste. Aceste produse sunt potrivite atat pentru spatiile interioare, cat si pentru cele exterioare. Dupa ce micutul tau a mai crescut, poti sa-ti indrepti atentia spre tricicletele pentru copii sau, de ce nu, spre karturile cu pedale, care sa ii ofere mai multa incredere si libertate de miscare. Oricum, pe Bebyneeds.ro poti gasi o gama foarte variata de produse, inclusiv scaune de bicicleta pentru bebelus si multe altele, la preturi excelente, de care orice parinte are nevoie pentru prichindelul lui.