Aerosoli Copii

(85 produse)

Aerosoli Copii

(85 produse)

1-60 din 85 produse

Aparate Aerosoli - 85 produse cu preturi intre 19 lei si 699.99 lei

Aparat cu aerosoli - ajutorul de nadejde pentru copii in lupta cu problemele respiratorii

Se poate intampla ca bebelusul sa se confrunte, la un moment dat, cu probleme respiratorii, alergii sau raceli. Terapia cu aerosoli este recomandata in aceste situatii, iar un aparat care sa genereze aerosolii va fi mai mult decat necesar. In orice casa unde exista un copil, exista si un nebulizator care are grija ca el sa ramana sanatos. Cum face asta? Transforma medicamentele lichide in particule foarte fine, ca un fel de ceata, usor de inhalat. Ele patrund in caile respiratorii in profunzime, iar asta se traduce intr-un raspuns rapid la tratament.

Dintre toate aparatele generatoare de aerosoli, alegerea multor parinti este un model portabil cu ultrasunete. Mai silentios decat alte modele, poate fi folosit cu succes de bebelusi si nou-nascuti, chiar si in timpul somnului. Destul de redus ca dimensiuni, dispozitivul este si portabil, usor de carat in geanta sau rucsac. Nu trebuie sa-ti faci griji, asadar, daca vei pleca de acasa cu cel mic, pentru ca il poti folosi oriunde si oricand. 

Aparate cu aerosoli pentru sanatatea intregii familii

Posibilitatea administrarii medicamentelor intr-un mod inofensiv si usor de acceptat de catre copii ii face pe multi dintre parintii care se tem pentru sanatatea celor mici sa caute un aparat pentru aerosoli. Daca esti unul dintre ei, in oferta noastra vei gasi, cu siguranta, un aparat potrivit la un pret bun, indiferent ca te indrepti spre varianta clasica cu compresor, spre un model portabil cu ultrasunete sau alegi unul dintre modelele cu tehnologie de vaporizare avansata. Poti alege chiar unul dintre aparatele usor de folosit atat de catre copii, cat si de catre adulti. Sedintele de terapie cu aerosoli devin de acum un motiv in plus sa petreci timp alaturi de cei dragi.