Pompe de san

(181 produse)

Pompe de san

(181 produse)

1-60 din 181 produse

Pompe de san - 181 produse cu preturi intre 15 lei si 2161.01 lei

Atunci cand femeile devin mame, au nevoie de produse cat mai eficiente si de calitate ca perioada de alaptare sa fie cat mai usoara. Magazinul nostru stie cat de greu poate fi acest proces, fapt pentru care vine in ajutorul damelor cu o varianta moderna de pompe pentru san. Cea traditionala de muls extrage laptele, pe cand cea electrica ajuta la declansarea ejectiei acestuia, ceea ce reprezinta o modalitate contemporana de asigurare a hranei pentru cel mic.

 

 Pompe de san  - preturi pentru toate buzunarele 

Este foarte important ca bebelusii sa consume lapte matern inca din prima zi de viata. Pentru a face totul mai simplu, exista o solutie care iti asigura comoditatea, ce vine in doua variante. Chiar daca pompa de muls electrica este o inovatie in materie de alaptat si este preferata de majoritatea femeilor, noi punem la dispozitia mamelor si numeroase modele de astfel de produse manuale. Alegerea va apartine in totalitate.

Pompele pentru san electrice maseaza sanul, colecteaza rapid si fara dureri laptele matern, iar pretul de achizitie este unul accesibil, astfel incat toate damele sa le poata utiliza. Acestea sunt mai comode decat alte variante, deoarece functioneaza singure, fara un efort depus din partea mamei.

In cele din urma, atunci cand alegeti o pompa de muls, puneti calitatea inaintea pretului, deoarece este mult mai important confortul si sanatatea dumneavoastra si a copilului. Achizitionati produsul care considerati ca v-ar fi de folos si care se potriveste cu dorintele pe care le aveti.