Puzzle copii

(2461 produse)

Puzzle copii

(2461 produse)

Puzzle copii - 2461 produse cu preturi intre 14 lei si 2699.9 lei

Puzzle-uri pentru copii isteti - potrivite pentru toate varstele

Jocurile puzzle pentru copii mici sau mari, sunt printre cele mai indragite articole din categoria jucarii si cadouri pentru copii. Exista puzzle-uri din lemn sau cu piese mari, pentru copiii mai mici, dar si puzzle-uri cu foarte multe piese, pentru copiii de la 10 ani in sus, care au nevoie de exercitii mai complicate pentru a se simti provocati. Printre beneficiile puzzle-urilor destinate copiilor mici si ale jucariilor creative se numara: imbunatatirea memoriei, a capacitatii de rezolvare a problemelor, atentiei la detalii si a inteligentei, in general, fiind adevarate instrumente de dezvoltare a creierului, indiferent daca sunt din lemn, cu piese mari sau destinate copiilor mici. 

Puzzle-uri pentru copiii de 3 ani 4, 5, 6 ani sau mai mari

In general, puzzle-urile clasice, primele care iti vin in minte cand auzi despre aceste jocuri, sunt puzzle-urile pentru copiii de cel putin 3-4, chiar 5 sau 7 ani, dupa numarul de piese. Insa exista jocuri puzzle si pentru copiii de 2 sau chiar 1 an: acestea sunt foarte simple, au putine piese si sunt adesea facute din bureti. Mai exista puzzle-urile din lemn pentru copii, ce fac parte din categoria jucariilor din lemn si sunt, in general, potrivite pentru copiii peste 10 ani, uneori chiar 14.

Jocurile pentru copii sunt gandite progresiv cu inaintarea in varsta. Astfel: pentru copiii de 3 ani, seturile de constructii si cuburile sunt cele mai cautate, iar pentru copiii de 6-7 ani incep sa devina potrivite majoritatea jucariilor lego si puzzle-urile 3D pentru copii, care au un registru larg de complexitate, existand atat modele pentru 3-4 ani, cat si pentru copiii de 11-12 ani. Exploreaza cu rabdare colectia. Cu o gama atat de variata, sigur vei gasi ceva potrivit pentru copilul tau!