Seturi Constructie si Cuburi de Construit

(820 produse)

Seturi Constructie si Cuburi de Construit

(820 produse)

Seturi constructii si cuburi - 820 produse cu preturi intre 20 lei si 2239 lei

Joaca este un element esential pentru cei mici, deoarece, prin intermediul ei, ajung sa se dezvolte. Cuburile de construit, seturile de jucarii magnetice sau jocurile cu constructii pentru copii sunt unele dintre produsele pe care magazinul nostru online vi le pune la dispozitie pentru cei mici.

 

 Cuburi si alte jucarii de construit - perfecte pentru invatarea prin joaca

 

Jucariile au rolul, pe langa amuzamentul copilului, de a ajuta la imbunatatirea imaginatiei si a procesului de creatie. Cuburile de construit, cu care se pot alcatui castele, masini sau orice altceva, sunt varianta cea mai potrivita pentru cei mici, intrucat devin o sursa permanenta de invatare. O astfel de jucarie este potrivita pentru toate varsele, iar coordonarea mana-ochi este dezvoltata cu o astfel de activitate. Pe langa acest lucru, cunoasterea culorilor, a formelor si a texturilor se va realiza mult mai usor impreuna cu acestea. In sprijinul parintilor, magazinul nostru vine cu o gama larga de produse pentru toate varstele.

 

Jucariile magnetice se numara si ele printre preferatele celor mici. Cu ajutorul unor cuburi de acest tip, cel mic va incepe sa exploreze primele notiuni de fizica. Este o varianta foarte educativa pentru copii, dar si o pauza binemeritata pentru parinti. Avand in vedere seria infinita de variante, cel mic nu va renunta prea repede la aceasta activitate.