Pompa electrica san

(108 produse)

Pompa electrica san

(108 produse)

1-60 din 108 produse

Pompa electrica san - 108 produse cu preturi intre 109 lei si 2161.01 lei

Daca va doriti o pompa de san electrica, in oferta noastra veti gasi numeroase modele, potrivite pentru fiecare mamica. Cele performante, care sunt dotate cu mai multe functii au, bineinteles, un pret mai ridicat, iar pe cele mai simple le puteti gasi la un pret mai redus. Tineti cont de caracteristicile produsului pe care il veti alege, intrucat doar asa veti face alegerea perfecta pentru dumneavoastra.

 

Pompa electrica pentru san - sprijinul binemeritat pentru orice mamica

 

 

Inainte de a alege produsul, primul pas pe care trebuie sa il faceti este sa stabiliti cu exactitate lucrurile pe care le asteptati de la acesta. Pentru a intampina nevoile dumneavoastra, va punem la dispozitie chiar si pompe de san electrice 2 in 1 sau duble, potrivite pentru mamicile care isi doresc sa economiseasca timp, pompand simultan ambii sani.

Produsele din magazinul nostru sunt usoare, portabile si eficiente, asigura confortul, au un ritm de impulsuri asemanatoare felului in care un nou-nascut se hraneste, stimuland lactatia. Pe langa designul ergonomic, aparatele pot fi folosite atat la domiciliu, intr-o pozitie relaxata, comoda, asigurand tot confortul mamicii, cat si in timpul vacantelor sau la job, fiind silentioase. Sunt dotate cu touchscreen si sunt obtinute din materiale non toxice (cum ar fi BPA-ul), fiind, in acelasi timp, usor de curatat. In ceea ce priveste durata de functionare (minutele), ecranul aparatului va masura si va afisa perioada de lucru a pompei. Unele modele vin impreuna cu un biberon inclus in set. Puteti alege, de asemenea, dintre mai multe culori, precum roz, albastru, alb sau galben.

Cum se foloseste o pompa electrica de san?

Pompa de san electrica se foloseste urmand instructiunile din cutie.

Cum se sterilizeaza o pompa electrica de san?

La sterilizator doar componentele pentru care este specificat in instructiuni.

Cand se foloseste pompa electrica de san?

Pentru cresterea productiei de lapte, sau pentru golirea sanilor daca productia este mai mare decat cererea.