Barbie

(56 produse)

Barbie

(56 produse)

1-56 din 56 produse

Barbie - 56 produse cu preturi intre 30.68 lei si 769.5 lei

Barbie – articolul perfect ce ii ajuta pe cei mici sa se dezvolte

Papusile Barbie au trecut testul timpului, captivand atentia multor generatii de copii. De la aparitia lor in 1959, au devenit un fenomen global, fiind iubite de micuti din intreaga lume. Acest lucru se datoreaza faptului ca fiecare papusa Barbie reuseste sa stimuleze imaginatia. Prin numeroasele figurine disponibile, acest personaj indragit le permite prichindeilor să testeze jocul de rol. De la ceaiul servit alaturi de aceasta si pana la povesti mai detaliate, Barbie le este alaturi micutilor in orice moment si ii ajuta sa isi transforme ideile in ceva real.

De-a lungul anilor, jucariile Barbie au evoluat vizibil. Asadar, ai posibilitatea de a selecta papusi si accesorii, inclusiv personaje din basme ori inspirate din realitate. Astfel, se poate spune ca prin joaca, prichindeii pot explora si aprecia diversitatea, incurajand empatia, respectul si toleranta inca de la o varsta frageda.

 

Papusa Barbie – o prietena buna a celui mic, chiar din primii ani de viata

Gama de produse cu acest personaj indragit s-a extins dincolo de distractia orientata spre moda. Pe site-ul nostru vei gasi acum in colectii figurine Barbie cu diverse profesii, inclusiv medici, oameni de stiinta, ingineri si astronauti. Cele cu tematica de cariera ii inspira pe copii sa isi descopere propriile aspiratii. Mai mult, joaca impreuna cu acestea implica diverse activitati care imbunatatesc abilitatile motorii fine. Imbracarea si coafarea lor, dar si aranjarea accesoriilor, inclusiv selectarea si miscarea unei biciclete cu Barbie necesita precizie si dexteritate, dezvoltand coordonarea mana-ochi a copiilor. Totodata, aranjarea mobilierului sau construirea de casute stimuleaza orientarea in spatiu si abilitatile de rezolvare a problemelor.

Papusile Barbie au ramas articole foarte apreciate datorita capacitatii lor de a stimula imaginatia, de a incuraja interactiunea sociala si de a imbunatati abilitatile motorii fine. Odata cu trecerea timpului, acest personaj a reusit sa se adapteze si sa raspunda nevoilor de jucarii de copii si bebelusi, devenind un brand foarte diversificat. Pe Babyneeds.ro ai la dispozitie o gama foarte variata de produse, chiar si biciclete cu pedale potrivite pentru mai multe categorii de varsta, de inalta calitate, rezistente si sigure.