Centre de Activitati › Petite&Mars

(5 produse)

Centre de Activitati Petite&Mars - 5 produse cu preturi intre 139.99 lei si 379.99 lei

1. Ce este o saltea de activitati pentru bebelusi si cum poate ajuta dezvoltarea lor?

Salteaua de activitati pentru bebelusi este o platforma moale si confortabila pe care se pot juca si explora diferite jucarii si elemente senzoriale. Aceasta poate ajuta la dezvoltarea coordonarii, a abilitatilor motorii si senzoriale, precum si la incurajarea explorarii si a jocului creativ.

2. Ce caracteristici trebuie sa cautam atunci cand alegem o saltea de activitati pentru bebelusi?

Atunci cand alegem o saltea de activitati pentru bebelusi, trebuie sa ne asiguram ca este fabricata din materiale sigure si non-toxice, cu o suprafata neteda si curata, rezistenta la apa si usor de curatat. De asemenea, trebuie sa avem in vedere dimensiunea si forma, sa fie confortabila si sa ofere suport spinal adecvat.

3. De la ce varsta este potrivita o saltea de activitati pentru bebelusi?

O saltea de activitati pentru bebelusi poate fi utilizata incepand de la varsta de 0 luni, pentru a ajuta la stimularea senzoriala si motorie a bebelusului, pana la varsta de 12 luni sau pana cand bebelusul poate sa se aseze singur sau sa se ridice in picioare.

4. Cum pot sa ingrijesc si sa curat salteaua de activitati pentru bebelusi?

In general, saltelele de activitati pentru bebelusi pot fi curatate cu un burete umed si cu sapun delicat sau cu un produs special pentru curatarea acestora. Este important sa se evite expunerea la umiditate prelungita si sa se pastreze salteaua intr-un loc curat si uscat.