Ce cadou îi poți face unei fetițe de doi ani. Idei cu care vei merge la sigur

Un copil este o bucurie, o minune a vieții, un dar divin. În momentul în care devii părinte viața ta se va schimba pentru totdeauna, din acel moment centrul Universului tău va deveni copilul tău, magia ta, sufletul tău. 

Însă, copiii cresc și cu cât înaintează în vârstă, parcă cu atât este mai complicat să le faci pe plac, să îi faci fericiți, să le cumperi cadourile pe care și le doresc. Dacă la câteva luni, prezența mamei, cuvintele blânde și un cântecel în șoaptă vor face copilașul extrem de fericit, la doi ani, de exemplu, lucrurile devin puțin mai complicate. 

În materialul următor vei găsi ce cadou îi poți face unei fetițe de doi ani, dar și câteva idei de daruri care te vor scoate din impas atunci când ești în pană de idei.

1. Cadouri pentru fetiță de doi ani - cum să îi faci o bucurie copilului?

Atunci când un copil primește un cadou, toată bucuria pe care o simte i se citește pe față (copiii nu știu să mintă, sinceritatea acestora este proverbială), astfel că parcă simți și tu bucuria celui mic când îi oferi un dar. 

Însă, pentru ca un cadou să fie perfect ai nevoie de câteva mici detalii. 

Iată ce trebuie să știi pentru ca darul pe care îl vei oferi să aducă foarte multă bucurie: 

  • Desenele animate preferate. La doi ani, fetițele au deja câteva personaje din desene animate (sau chiar din cărți) preferate, astfel că un cadou care va avea legătură cu acestea va aduce, cu siguranță, un zâmbet larg pe fața celei mici. 
  • Animalul iubit. Copiii, de cele mai multe ori, iubesc animalele, astfel că dacă vei știi ce animăluț adoră, iar cadoul va avea legătură cu acesta, vei merge la sigur. De exemplu, fetițele admiră poneii, astfel că poți alege  hăinuțe cu diferite imprimeuri de căluți și ponei sau chiar jucării cu și despre ponei. 
  • Dacă are un animal de companie. Sunt mulți părinți care aleg ca bebelușul să crească alături de un cățel, o pisică sau poate un iepure sau un hamster, iar cel mic se atașează iremediabil de acesta. Astfel, dacă vei alege un dar care să aibă legătură cu animalul de companie al fetiței, cu siguranță nu ai cum să dai greș. 

2. Ce cadouri poţi cumpăra pentru fetiţe de doi ani cu buget limitat?

Uneori, deși îți dorești enorm să îți suprinzi fetița cu cadouri extravagante, bugetul este limitat, astfel că trebuie să te gândești de două ori înainte de achiziționa ceva scump. Însă, copiii nu știu valoarea banilor și nu vor face diferența între un set de creioane de colorat pe care ai dat o sumă fabuloasă și unele pe care ți le-ai permis cu bugetul actual.

Chiar dacă ai un buget limitat, poți face cadouri la fel de frumoase, mai ales dacă le faci cu tot sufletul!

Poti cumpăra jucării foarte frumoase, dar mai reduse în dimensiuni sau o papușă mai mică în locul uneia care ar rivaliza în dimensiuni cu fetița. Totul este posibil dacă te gândești puțin și dacă îți dorești, cu adevărat, să îți faci copilul fericit. 

3. Idei de cadouri pentru fetiţe de doi ani

Cadourile sunt un semn de afecțiune, un apreciere sau, pur și simplu, îți dorești să faci o bucurie. 

Dacă nu știi ce ai putea să îi oferi unei fetițe de doi ani, iată câteva idei care te vor ajuta să alegi un cadou inspirat:

  • Păpuși - Acestea vor fi mereu darul perfect pentru fetițe, indiferent de vârsta acestora.
  • Jucării diverse - De la animăluțe de pluș, la tabliță magnetică de desenat sau o minge de burete, orice jucărie adecvată vârstei copilului aduce mereu bucurie și zâmbete. 
  • Hainuțe colorate - Culorile vesele sunt preferate de fetițe, astfel că o rochiță în nuanțe vii și, eventual, cu un imprimeu din desenele animate preferate vor face o fetiță de ani extrem de fericită. 
  • Carte de colorat - Copiilor le va plăcea mereu să coloreze, astfel că un asemenea dar va aduce mereu bucurie unei fetițe de doi ani.

Indiferent ce cadouri vei alege pentru fiica, fina, nepoata sau fetița prietenei tale, este important să îl dăruiești cu inima, în acest fel, cu siguranță, vei aduce multe zâmbete. 

Sursa foto: Pexels.com

Articole recente: