Cu bebe la plimbare!

Cu_bebe_la_plimbare!

Alegerea unui carucior poate uneori sa fie la fel de complicata ca alegerea unei masini. Ca parinte, ai nevoie de aceasta piesa esentiala inca de la inceput pentru a iesi la plimbare, pana cand copilul tau va putea sa parcurga o distanta considerabila de unul singur.  Acest lucru se intampla de obicei in jurul varstei de 4 ani. Totusi, pe piata existand o varietate de produse, este greu sa iti dai seama care este caruciorul cel mai bun pentru familia ta.

Inainte sa iei o decizie in privinta alegerii caruciorului trebuie sa iei in calcul anumite aspecte:

- Stadiile de dezvoltare ale copilului: In primele luni bebelusul nu va putea sa-si mentina echilibrul, asa ca trebuie sa te orientezi catre un carucior care “va creste” impreuna cu bebe (pozitii rabatabile sau prinderea la scaunul de masina) sau catre un carucior pe care sa-l folosesti in diverse stadii ale dezvoltarii copilului.

- Frecventa cu care te deplasezi: Modul tau de viata influenteaza alegerea caruciorului. Daca esti o persoana care se deplaseaza tot timpul este cazul sa investesti intr-un model de top. Cu siguranta iti va face viata mai usoara. Verifica daca iti incape in portbagaj!

- Gradul de functionalitate al caruciorului: Verifica daca este usor de manevrat, daca se poate ridica doar cu o singura mana – acest aspect este important, deoarece plimbarile cu bebe vor fi constante. In aceeasi ordine de idei, trebuie sa te asiguri daca este rabatabil si cate pozitii are la dispozitie - astfel devine utilizabil in mai multe stadii de dezvoltare ale copilului.

- Siguranta conferita de model: Trebuie sa te asiguri daca modelul ii poate oferi bebelusului tau siguranta si confort. Verifica daca este prevazut cu ham de protectie cu prindere in 3 sau 5 puncte – important deoarece in primele luni bebelusii au foarte multa energie si nu stau locului, iar acest ham este special conceput pentru a le asigura siguranta.

- Nevoile si pretentiile tale: Verifica daca este suficient de spatios sau daca este dotat cu accesorii (ex: suport de pahare, copertine, huse de ploaie, etc.)

BabyNeeds.ro iti recomanda carucioarele 3 in 1.

Carucioarele 3 in 1 sunt alegerea perfecta pentru parintii ocupati, care fac drumuri dese cu masina. Modelul  este unul practic, caruciorul avand si optiunea scaun de masina. Cosul auto se fixeaza facil de bancheta din spate a masinii. Fiind usor de manevrat, acesta se poate scoate usor din masina si fixa pe partea sport a caruciorului fara ca bebelusul sa fie trezit.

Un mare plus al modelului este ca atunci cand bebelusul va creste peste masura cosului auto, va putea in continuare folosi partea sport a caruciorului.

In continuare iti vom prezenta cele mai bune modele de carucioare 3 in 1:


  1. Noul carucior Baby Merc Q9 este varianta imbunatatita a modelului Q7. Acesta este un carucior multifunctional cu accesorii interschimbabile, landou, parte sport si scoica, ce se poate utiliza pana la varsta de 3 ani a copilului. Modelul este perfect pentru orice situatie si ofera siguranta si confort bebelusului. Pentru mai multe detalii legate de specificatiile caruciorului Baby Merc Q9 viziteaza site-ul BabyNeeds.ro

  2. Modelul Torino al brand-ului Bebetto este cu adevarat un carucior deosebit! Caracterizat printr-o silueta subtire, la prima vedere se remarca prin eleganta cadrului, data de elementele din plastic de culoare alba. Tapiteria, din materiale speciale combinate, confera un efect unic prin modernitatea designului, in contrast cu clasicismul pielii ecologice. Este un carucior ce se poate utiliza de la nastere pana la varsta de 3 ani, sau pana cand greutatea copilului este de cel mult 15 kilograme. Pentru a studia in detaliu caracteristicile acestui carucior, va invitam sa vizitati site-ul BabyNeeds.ro

  3. Caruciorul 3 in 1 Jane Muum Koos Micro este un set complet si complex, format din caruciorul sport Muum, landoul Micro si noul scaun auto Koos. Multumita sistemului Pro Fix, pe caruciorul sport se fixeaza extrem de usor si rapid, cu o singura mana, atat landoul cat si scaunul auto. Desi este un model compact, atat hamacul, cat si copertina au dimensiuni sporite, fapt ce asigura confortul bebelusului. Caruciorul este multifunctional si suprinde printr-un design elegant. Pentru mai multe detalii accesati site-ul nostru, BabyNeeds.ro

  4. Caruciorul sport Loola2 este un model supercompact, care poate sa fie folosit de la nastere pana la aproximativ 3 ani si jumatate. Acesta este prevazut cu un hamac special, reversibil si spatar reglabil in 4 pozitii, inclusiv cea perfect orizontala. Modelul este extrem de usor de manevrat cu o singura mana. Caruciorul este multifunctional si asigura siguranta si confortul bebelusului tau. Acceseaza site-ul BabyNeeds.ro pentru o documentare in detaliu.

Articole recente: