Patuturile pentru bebelusi de la BabyNeeds: design incantator, materiale de calitate si finisaje de exceptie

Bebelusul tau merita ce este mai bun! Si cand vine vorba despre accesoriile necesare care sa-i permita o crestere si dezvoltare armonioasa si in siguranta, trebuie sa faci alegerile cele mai potrivite. Dincolo de hainute, biberoane, carucioare si alte astfel de accesorii, un loc deosebit de important il ocupa patutul.

Aceasta piesa de mobilier va fi spatiul in care isi va petrece cel mai mult timp in primele momente de viata. De aceea asigura-te ca faci achizitia potrivita mizand pe calitate, siguranta, confort si rezistenta.

Magazinul nostru online vine in intampinarea acestei nevoi cu o oferta variata de patuturi din lemn marca BabyNeeds, la un raport calitate-pret imbatabil. Cu un design clasic care se poate integra perfect in orice ambianta sau design interior, ele sunt realizate din lemn masiv de pin sau pin si MDF ce le confera stabilitate si rezistenta crescuta. Fiecare model este tratat cu vopsele si lacuri ecologice pe baza de apa conform normelor si reglementarilor UE, fiind extrem de sigure pentru sanatatea celui mic.

Modelele disponibile pe site-ul nostru au diverse particularitati ingenios concepute pentru un confort sporit: toate au suportul pentru saltea compus din lamele care ofera in felul acesta o mai buna ventilatie, somiera poate fi reglata la trei inaltimi diferite iar una din lateralele patutului este prevazuta cu trei bete detasabile pentru momentul in care princhindelul va invata sa coboare si sa urce singur in pat.

Toate modelele sunt foarte usor de intretinut putand fi curatate cu o carpa umeda, iar optional li se poate monta un sistem de leganare la un cost suplimentar modic. Modelele Timmi si Jas au si varianta cu laterala culisanta; Jas, fiind modelul de top, are si varianta cu sertar.

BabyNeeds va invita sa descoperiti si sa profitati acum de oferta noastra variata de patuturi care respecta toate standardele europene din domeniu si sa faceti alegerea optima in functie de nevoile dumneavoastra, aici - Patuturile din lemn BabyNeeds

Articole recente: