EcoEgg, detergentul eco-friendly pentru copilasul tau

EcoEgg,_detergentul_eco_friendly_pentru_copilasul_tau

Pielea unui bebelus este evident mai sensibila decat cea a unui adult, de aceea trebuie ingrijita corespunzator. Totusi, unii bebelusi au pielea mai sensibila decat in mod obisnuit, ceea ce reprezinta un stres in plus pentru parinti si totodata un discomfort pentru cei mici. Ce este de facut?

Sfaturi pentru evitarea iritatiei pielii:

1. Cand vine vorba de baie, pentru bebelusi, apa trebuie sa fie la o temperatura un pic mai mica decat cea a corpului, iar pentru copiii mici baile trebuie sa fie scurte pentru ca altfel se reduc uleiurile naturale ale pielii si exista riscul iritatiei. Cand vine vorba de stergerea bebelusului cu prosopul se recomanda o miscare gentila, pentru a nu agrava conditia pielii.

2. In ceea ce priveste vestimentatia bebelusului, se recomanda materiale naturale, bumbacul fiind cel mai popular. A se evita cu strictete materialele sintetice. Acelasi sfat se aplica si la alegerea lenjeriei de pat.

3. Se recomanda o mare atentie la produsele de ingrijire a bebelusului:

Baby Needs recomanda EcoEgg, detergentul eco-friendly, fara chimicale dure, hipoalergenic si foarte economic.

Desi poti spera ca produsele destinate bebelusilor sunt lipsite de risc, multe dintre ele pot contine aditivi care nu sunt benefici pentru cei mici cu pielea sensibila.

Cu cat mai putine produse, cu atat mai bine. Pentru spalare ai nevoie in mare parte doar de apa si sapun simplu, cel antibacterian nu face diferenta si contine mai multe chimicale.

Pune accentul pe ingrediente naturale, sapunuri si sampoane din uleiuri vegetale. Poti inlocui cremele cu uleiul de migdale sau untul de ciocolata. Este recomandata prezenta in casa a unei plante de aloe vera, deoarece frunza ei ajuta la calmarea iritatiei provenite de la scutec.

Produse simpliste: daca are 20 de ingrediente pe care nu le cunosti si nici macar nu stii sa le pronunti, orienteaza-te spre alt produs. Evita aromele, sunt aditivi incognito.

4. Un alt capitol important este alegerea detergentului pentru spalarea hainelor bebelusilor. Ca si produsele de ingrijire si detergentii au chimicale care dauneaza celor mici cu pielea sensibila.

 

EcoEgg s-a nascut din lipsa de alternative la produsele incarcate chimic pentru rufe. Acesta contine pelete brevetate de curatare, care activeaza in apa si sporesc puterea de curatare, indepartand usor mizeria si murdaria.

EcoEgg contine doua tipuri de pelete de curatare: pelete negre de turmalina colorate care slabesc fortele de adeziune dintre murdarie si material si pelete minerale albe ce ionizeaza natural moleculele de oxigen din apa, care apoi patrund adanc în material provocand ridicarea si indepartarea mizeriei si murdariei, fara decolorare sau deteriorarea fibrelor.

Votat top Premiul de Aur pentru cel mai bun produs de ingrijire pentru copii de Prima Baby & Pregnancy Magazine din Anglia, premiantul nostru ou EcoEgg este perfect pentru pielea delicata a bebelusului.

Este sustinut de Societatea Nationala Eczema din UK si este, de asemenea, recomandat pentru adultii cu afectiuni ale pielii sensibile.

Disponibil in urmatoarele variante:

720 spalari - Fara miros, Miros de primavara, Prietenos cu bumbacul

210 spalari - Fara miros, Miros de primavara, Prietenos cu bumbacul

54 spalari - Fara miros, Miros de primavara, Prietenos cu bumbacul

Articole recente: