Sarcina Fara Simptome - 3 lucruri NESTIUTE!

Graviditatea ramane pentru cele mai multe dintre femei una dintre perioadele cele mai fericite din viata lor pentru ca este momentul in care simt cum bebelusul mult dorit creste pe zi ce trece in burtica lor. In general, ea debuteaza intr-un mod obisnuit pentru toate, in sensul ca se trezesc intr-o buna dimineata usor indispuse, cu greturi ciudate, chiar cu sanii durerosi. Testul de sarcina le confirma surpriza placuta sau neasteptata, depinde de fiecare caz in parte.

Exista insa si o categorie de femei care a trecut printr-o situatie extrem de ciudata, de sarcina fara simptome. Chiar daca pare straniu, totusi este un lucru ce poate fi intalnit uneori pentru ca fiecare corp raspunde intr-un mod diferit la tot ceea ce i se intampla. Unele viitoare mamici nu observa in primele saptamani sau luni niciun simptom de greata, oboseala intensa, balonare, pofte alimentare, asa ca cea mai buna confirmare pe care o pot primi in legatura cu acest aspect este vizita la medicul ginecolog.

Termometru digital fara atingere REER 98010

Iata cateva cazuri de sarcina fara simptome:

Inainte ca embrionul sa se fixeze de uter nu vor aparea sub nicio forma simptomele de sarcina, dar dupa ce acest lucru s-a intamplat femeile se vor confrunta cu schimbari hormonale mai evidente. Pentru unele dintre viitoarele mamici acesta este considerat un noroc pentru ca nu vor avea parte de neplacerile ce vin la pachet cu sarcina: greturi, stari de voma, pofte nesabuite, kilograme multe in plus, umflarea abdomenului etc.

Statie meteo cu transmitator wireless white TFA 35.1128.02

1. Sindromul ovarelor polichistice

Unele dintre femeile ce sufera de acest sindrom nu prezinta simptomele sau daca ele exista sunt extrem de reduse ca intensitate, astfel se pot observa urmatoarele:

  • Gravidele simt usoare greturi la prima ora a diminetii, abia sesizabile uneori;
  • Apare o sensibilitate a sanilor (mai mare sau mai mica);
  • Obligatorie devine vizita la medic in cazul in care o femeie ce sufera de acest sindrom banuieste ca a ramas insarcinata, deoarece pot aparea diverse complicatii.

2. Negarea simptomelor existente

Unele dintre femei nu isi doresc o sarcina sau sunt surprinse de faptul ca raman insarcinate, astfel incat, de multe ori, apare o negare a tot ce tine de acest aspect:

  • Ignora absolut orice simptom (mai ales adolescentele care raman insarcinate);
  • Inainte de sarcina aveau menstruatie neregulata si vor sa creada ca este doar o intarziere a ciclului si nu o sarcina;
  • Daca au un serviciu foarte solicitant, atunci, si in acest caz, femeile vor nega simptomele considerand ca acestea pot aparea din cauza faptului ca sunt mult prea obosite de la proiectele dificile la care lucreaza sau din cauza unor probleme de sanatate mai vechi;
  • Femeile care sunt dependente de droguri, alcool, tutun, nu constientizeaza starea lor pentru ca au o alta preocupare care le ocupa tot timpul.

3. Sarcina confirmata de medic, dar fara niciun fel de simptom

Vizitarea cabinetului medicului ginecolog este foarte importanta, de aici venind confirmarea exacta a sarcinii, astfel incat orice femeie trebuie sa stie urmatoarele lucruri:

  • Daca au existat totusi o perioada unele simptome, mai apoi disparand ca prin magie definitiv, atunci, din nefericire, poate fi vorba despre o pierdere a fatului;
  • Cand sarcina este prea timpurie, se poate intampla ca o gravida sa nu simta dureri atroce sau sa aiba sangerari abundente atunci cand o pierde;
  • In primul trimestru exista posibilitatea ca aceste manifestari sa nu apara, dar ele isi vor face debutul in al doilea trimestru.

Tu ai trecut printr-o situatie asemanatoare?

Majoritatea femeilor prezinta simptomele sarcinii, dar exista si gravide, care oricat de ciudat ar suna, nu le manifesta, cu exceptia poate a unei usoare oboseli ce este repede trecuta cu vederea. Femeile care nu au o sarcina complicata sunt insa sfatuite de medici sa treaca mai des pe la cabinet si sa isi verifice starea de sanatate, chiar si atunci cand remarca un eveniment neobisnuit, o usoara sangerare, febra, o scurta ameteala, deoarece acestea pot pune in pericol viata fatului si a mamei.

Un produs care nu trebuie sa lipseasca niciunei gravide este termometrul, ca cel de AICI de unde poate fi usor procurat. Revolutionar este termometrul digital fara atingere ce masoara extrem de rapid temperatura corpului pe tampla, a oricarui obiect caldut sau fierbinte, dar si temperatura ambientala. Cu ajutorul unui led colorat, acest termometru semnalizeaza si avertizeaza optic starea de febra, iar ecranul mare si luminat asigura citirea corecta si pe intuneric.

 

Termometru de baie Caracatita ESCABBO 37010

Articole recente: