Pastreaza imaginea vie! – Kit Amprenta Mulaj

kit amprenta mulaj

Un kit amprenta mulaj iti ofera un suvenir unic si special, care iti va aduce bucurie in suflet de fiecare data cand il vei privi. In acelasi timp poate fi o idee perfecta de cadou. La urma urmei, ce parinti nu se indragostesc iremediabil de frumusetea picioruselor si manutelor copiilor lor? Cu ajutorul unui kit amprenta mulaj poti tine aceasta imagine vie prin amprenta manutei sau a piciorusului bebelusului.

Produsul este destinat nou nascutilor si copiilor pana la varsta de 3 ani. In cazul sculpturilor, cu cat copilul este mai mic, cu atat mai bine, iar in cazul amprentelor – toata familia poate participa.

Kit amprenta mulaj este un produs sigur, non-toxic si testat dermatologic, asa ca nu ai de ce sa iti faci griji in privinta sigurantei bebelusului. Produsele sunt testate si aprobate de catre institutiile specilizate, in conformitate cu legislatia in vigoare.

Acestea sunt realizate astfel incat sa fie usor de utilizat si sa nu fie necesare cunostinte specifice. Tot ce trebuie sa faci este sa citesti instructiunile cu atentie si sa respecti pasii care trebuie urmati (proportii, timpi de uscare, etc.). In cazul amprentelor este cel mai usor, deoarece poti sa incerci de mai multe ori pana cand esti multumit, iar apoi sa pui materialul la uscat.

In cazul in care nu esti multumit de culoarea materialului din care se realizeaza mulajul, sculpturile si amprentele se pot personaliza foarte usor folosind traditionala vopsea acrilica.

Folosirea acestor produse nu se refera doar la suvenirul rezultat, ci si la timpul creativ, placut si emotional pe care il vei petrece impreuna cu bebelusul tau. Creeaza acum momente si amintiri care vor dainui chiar si peste ani si ani.

Site-ul BabyNeeds.ro iti recomanda urmatoarele modele de kit amprenta mulaj pentru ca tu sa poti pastra imaginea vie a manutelor si picioruselor bebelusului tau.


  1. Baby Art - Party Kit


Este un produs perfect pentru parintii care doresc sa animeze petrecerile copiilor lor cu momente de realizare a amprentelor sau mulajelor 3D. Produsul contine materiale pentru amprente, dar si pentru mulaj 3D, instructiuni de folosire si instrumentele necesare.

Pentru mai multe detalii accesati site-ul nostru www.babyneeds.ro


  1. Baby Art - Treasures Box 2014


Treasure Box este perfecta pentru pastrarea amintirilor de-a lungul anilor, capacul acesteia putand fi personalizat cu o amprenta a manutei sau piciorusului bebelusului. Puteti folosi sertarele individuale si compartimentele pentru a stoca amintiri pretioase, cum ar fi primul rand de botosei, prima suvita de par, primul dinte, bratara de la maternitate si bratara de la botez.

Pentru a studia in detaliu ce alte specificatii mai ofera produsul, accesati site-ul nostru www.babyneeds.ro


  1. KidZZcast - Rama foto cu mulaj 3D My First 12 Months Wall of Fame


Rama are loc de 12 fotografii, cate una pentru fiecare luna din primul an al bebelusului tau. Toate acestea combinate cu un mulaj al manutelor sau al picioruselor pot deveni un suvenir perfect pentru orice parinte sau bunic. Este un suvenir usor de realizat, original de oferit si distractiv de primit.


  1. KidZZcast - Mulaj bebelus My First 3D


Este perfect pentru a realiza o amintire frumoasa a manutei sau piciorusului bebelusului tau prin mulajul din ipsos 3D. Kit-ul contine: baza din lemn, surub din lemn, 1 punga alba x 100 g ipsos, 1 punga rosie x 200 g material pentru mulaj si instructiuni de folosire.

Articole recente: