Produsele Lionelo, in oferta magazinului online Babyneeds.ro

Produsele-Lionelo-la-Babyneeds.ro

Leagane pentru copii, scaune auto pentru copii, scaune de masa pentru copii, patuturi pliante (pliabile) pentru copii – acestea sunt doar o parte dintre produsele care va asteapta acum in magazinul online Babyneeds.ro, magazinul pentru mamici, copii si de ce nu, tatici.

Stim bine ca atunci cand familia se pregateste pentru venirea pe lume a unui copil, totul se schimba: casa este reconfigurata pentru noile produse care vor fi parte din viata de zi cu zi a micutului si a parintilor, iar prioritatile familiei sunt cele legate de cel mic.

La copil si parinti se gandesc si cei de la compania Lionelo: echipa companiei poloneze a creat diferite tipuri de produse care le ofera micutilor securitate, confort, ajutor pentru o dezvoltare armonioasa. Aceste produse vin in sprijinul parintilor, pentru care calitatea este cea mai importanta.

Cauti un patut plabil pentru copil? Ori un scaun auto pentru copil? Ori poate un leagan in care copilul sa se joace, iar tu sa iti faci treaba? Ai nevoie de un scaun de masa pentru copil? Alege produsele Lionelo, din magazinul online Babyneeds.ro! Pentru ca sloganul companiei poloneze este “Kid&You” – in traducere “Copilul si tu”, iar motto-ul care sta la baza filozofiei acestei companii este “Suntem prezenti in amintirile fericite ale copilariei micutului tau”.

Siguranta, dezvoltarea, grija – cele trei concepte care stau la baza produselor Lionelo

Ne dorim tot ce este mai bun pentru copilul tau, de aceea in magazinul nostru online vei gasi cele mai bune produse – Lionelo este doar unul dintre brandurile de calitate prezente in shop-ul Babyneeds.ro.

Produsele Lionelo folosesc ultimele tehnologii in domeniu, pentru a respecta cele mai inalte standarde in ce priveste domeniul sigurantei copiilor. Materialele folosite si aplicarea ultimelor cercetari pentru buna dezvoltare a micutilor arata inca o data grija pentru copii si buna dezvoltare a acestora.

Producatorul polonez mizeaza pe calitate, de aceea isi testeaza produsele in conditii de folosire intensa si reala. In plus, un aspect cu totul special este legat de faptul ca noile produse sunt rezultatul colaborarii intre echipe de dezvoltare ale companiei si parinti si copii, clienti fideli ai companiei.

Nu uita! Babyneeds.ro si Lionelo sunt alaturi de tine si copilul tau!

Articole recente: