Descopera importanta centurilor suport pentru perioada prenatala

Perioada de graviditate este plina de diverse probleme legate fie de greturile matinale, de picioarele si mainile umflate, de starea de irascibilitate continua, fie de greutatea in plus pe care fiecare femeie insarcinata trebuie s-o care in permanenta dupa ea. In general, viitoarele mamici vorbesc despre cat de minunat este sa simti crescand puiul de om in burtica, omitand unele chestiuni care le deranjeaza cu adevarat pe tot parcursul sarcinii.

Essentials by Cantaloop Centura suport pentru perioda prenatala Negru

Una dintre acestea este reprezentanta de faptul ca burtica femeii creste continuu, ca apar durerile lombare greu de suportat uneori si ca trupul ei trece printr-o transformare deosebita. Evident ca viitoarea mamica isi doreste sa fie sanatoasa, sa se recupereze foarte repede dupa nasterea copilului, astfel incat un rol foarte important il vor avea accesoriile pentru aceasta perioada din viata ei (centura suport, bustiera, sutienul special, chilotul).

Pe masura ce sarcina evolueaza se pare ca o centura prenatala sau de sustinere in sarcina va avea un rol deosebit in mentinerea in bune conditii a corpului femeii, la fel cum dupa nastere, din garderoba mamicii nu va trebui sa lipseasca cea pentru recuperarea postanatala si pentru remodelarea aspectului placut al trupului. In mod natural, corpul doamnelor este proiectat sa duca singur sarcina, dar exista si perioade in care o centura este extrem de benefica.

Cantaloop Centura suport pentru perioda prenatala Negru

Motivele pentru care o gravida trebuie sa poarte o centura suport

O femeie, care pentru prima data in viata devine mamica, trebuie sa se gandeasca la tot ce este mai bun pentru micutul ei si sa isi schimbe modul de viata, alimentatia, starea sufleteasca, sa elimine stresul din cotidian. Cu toate ca este putin speriata de noua stare fizica si chiar impacientata ca nu-si mai poate indeplini atributiile in familie si la serviciu, de fapt nu este deloc asa. O femeie gravida este o femeie normala, iar burtica nu ar trebui sa o incomodeze cu nimic.

Desigur nu este bine ca femeia insarcinata sa inceapa sa foloseasca centura suport pe tot parcursul zilei, chiar daca-i ofera un ajutor foarte mare, ea are nevoie si de intarirea muschilor corpului, atat de necesari pentru momentul nasterii, dar si pentru recuperarea de dupa momentul sosirii pe lume a bebelusului.

Cantaloop Chilot gravide cu centura integrata Negru

Centura suport pentru perioada prenatala devine un real ajutor pentru ea din mai multe motive:

  1. Ofera un sprijin perfect pentru spatele femeii, dar mai ales pentru burtica pe care o ridica putin, protejand-o si combatand astfel riscul de blocaj muscular;
  2. Se pare ca ii este de un real folos femeii in perioada contractiilor false, oferind suport si ajutand la prevenirea acestora;
  3. Pentru ca femeile gravide muncesc in continuare, unele chiar pana in momentul nasterii, timpul petrecut in picioare, foarte multe ore pe zi, devine greu de suportat fara centura aceasta, care elibereaza presiunea la nivel lombar;
  4. Se pare ca este ideala pentru doamnele care vor avea sarcina multipla, foarte multe dintre mamicile de gemeni au remarcat cat de folositoare este centura pentru sustinerea acestei greutati;
  5. In mod obisnuit, fara un astfel de accesoriu, pielea este cea care sustine intreaga greutate a burticii, astfle incat apar vergeturile. Mamicile care au folosit centura suport pentru perioada prenatala marturisesc faptul ca dupa nastere nu au avut deloc vergeturi pe burta;
  6. Banda elastica a centurii reuseste sa ridice foarte bine centrul de greutate al corpului, iar crampele picioarelor dispar ca prin minune;
  7. Centura prenatala indeparteaza o parte din cantitatea de oboseala acumulata in perioada sarcinii;
  8. Centurile ideale sunt cele care au sistem de reglare, acest lucru facandu-le usor de folosit pe toata perioada nasterii, si cele care sunt confectionate din materiale fine, fara cusaturi evidente, pentru a nu fi vizibile de sub imbracaminte.

Pe piata de profil exista si astfel de centuri care au incorporate chilotul. Aceste produse au un design clasic, se muleaza perfect pe forma burticii, iar chilotul asigura o sustinere foarte buna a abdomenului (centura este integrata).

Brandul Cantaloop reuseste sa vina in fata viitoarelor mamici cu produse apreciate, cu un design danez, dorind sa aduca confort si senzatie de bine pe tot parcursul perioadei de graviditate, dar si dupa nastere, confectionate din materiale foarte performante, care nu contin substante toxice.

Essentials by Cantaloop Centura suport pentru perioda prenatala Crem

Considerati importante centurile suport pentru perioada prenatala?

Atat de ideale pentru aceasta perioada din viata oricarei femei, uimita, dar si speriata de transformarile multiple prin care trece corpul sau, centurile suport se gasesc pentru orice marime, indiferent de greutatea mamei, nu aduc niciun prejudiciu sanatatii acesteia sau a fatului si se pot spala lejer la masina de spalat (pe termen lung observandu-se inclusiv beneficii legate de aspectul estetic al corpului femeii).

Articole recente: