Te asteptam la BabyBoom Show cu surprize si reduceri intre 15-30%!

In perioada 9 - 12 Martie, te asteptam la BabyBoom Show - Pavilionul Central - ROMEXPO, cu surprize si reduceri intre 15 - 30%!

Pe toata perioada desfasurarii targului, BabyNeeds.ro asteapta mamicile la Standul 15, Parter - cu multe surprize, oferte promotionale la brandurile BabyNeeds, Gmini, Lionelo si produse in exclusivitate marca ValcoBaby.

NOUTATI la targ!

Cu ocazia targului BabyNeeds.ro va prezinta in premiera carucioarele ValcoBaby, originale din Australia, ideale pentru parintii care sunt in cautarea unui carucior versatil si super usor.

 

ValcoBaby

 

Carucioarele ValcoBaby sunt printre cele mai usoare dintre cele existente pe piata - caruciorul are o greutate de ccs. 6.2 kilograme si sunt prevazute cu manere si curele de umar pentru mobilitate si transport. Desi caruciorul este aerodinamic si usor, acesta este capabil de a sustine un copil de pana la 20 kg. Carucioarele ValcoBaby sunt echipate cu toate caracteristicile si functiile de care familia are nevoie pentru o libertate totala de miscare.


Valco Carucior sport SNAP 4 BlueValco Carucior sport SNAP 4 CZ Edition Pink Flowers

 

La standul BabyNeeds.ro te asteptam si cu un SUPER CONCURS!

Vino la standul nostru si participa la tombola! Poti castiga un voucher in valoare de 200 Ron pentru a-ti comanda tot ceea ce iti doresti pentru tine si bebelusul tau de pe site-ul www.babyneeds.ro. Tot ce trebuie sa faci este sa completezi formularul de participare la standul BabyNeeds.ro - standul 15, parter.


 

Nu uita! Accesul in complex este gratuit in baza invitatiei online completate doar in zilele de 9 si 10 martie (in zilele de 11 si 12 intrarea este pe baza de bilet!). Linkul de accesare a invitatiei este: http://babyboomshow.ro/vizitatori/invitatie-online.html

 

 

Articole recente: