Valentine’s Day cu copilul tau

Valentine’s_Day_cu_copilul_tau

Aparitia in familie a copilului vostru nu trebuie sa insemne ca nu mai sarbatoriti ziua de Valentine’s Day.  Ba chiar 14 februarie poate deveni o zi si mai frumoasa, mai amuzanta, impreuna, in familie – puteti pregati  o mica petrecere, puteti face impreuna decoratiuni si prajituri. Desi Sfantul Valentin este o sarbatoare importata din Occident, o petrecere in plus nu poate fi decat o bucurie. Iata, asadar, cateva idei pentru a petrece o zi de Valentine’s Day perfecta cu persoana iubita si copilul vostru.

Felicitari colorate si desenate manual

Mamele si tatii sunt intotdeauna impresionati de creatiile propriilor copii – o felicitare colorata, creata de micut va fi intotdeauna cea mai frumoasa felicitare din lume. Poti lucra impreuna cu micutul tau pentru a-i pregati o felicitare iubitei sau iubitului tau – astfel, cel mic va invata nu doar sa deseneze, ci si sa-si manifeste dragostea.

Obiecte create impreuna cu copilul tau

In loc sa cumperi diverse cadouri din magazine, mai bine foloseste banii si timpul pe care le-ai petrece la cumparaturi in pregatirea unor cadouri speciale. Cumpara hartie creponata si hartie colorata si joaca-te cu micutul tau. Puteti crea impreuna inimi din hartie, origami, aripi de inger sau creati impreuna o macheta sub forma lui Cupidon sau o forma de inima dintr-o cutie de bomboane. Creatiile voastre pot deveni cadouri perfecte de Valentine’s Day.

Mancare de Valentine’s Day gatita impreuna cu micutul tau

Prajituri sau tort sub forma de inima, briose colorate, clatite sub forma de inima – acestea sunt doar cateva dintre ideile pe care le poti folosi pentru masa de Valentine’s Day. Implica-ti si copilul in procesul de pregatire, va intelege astfel ca iubirea se manifesta si prin bucurii gustoase pregatite pentru persoana iubita. In plus, timpul petrecut la bucatarie, gatind, este considerat timp de calitate petrecut cu micutul tau.

Baloane si o petrecere in familie

Transforma ziua de Sfantul Valentin intr-o zi a familiei, o sarbatoare a celor mai dragi oameni pentru tine! Cumpara baloane sub forma de inima si umfla-le impreuna cu micutul tau, pregateste un meniu cu multe inimioare, pregateste cadouri cu mult rosu, decoreaza casa ca de o sarbatoare a iubirii si faceti o mica seara in familie, sub semnul iubirii. Astfel, si copilul va invata ca iubirea se sarbatoreste si se manifesta impreuna si-l va ajuta sa fie deschis in legatura cu propriile sentimente.

Sa aveti o zi de Valentine’s Day plina de iubire!

Articole recente: