Igiena Dentara

(58 produse)

Igiena Dentara

(58 produse)

1-58 din 58 produse

Igiena Dentara - 58 produse cu preturi intre 7.99 lei si 275.99 lei

Ingrijirea dintisorilor din timp este una dintre principalele recomandari ale medicilor, de aceea, copiii trebuie invatati inca de mici sa aiba grija de igiena orala. Pentru ca dintisorii lor sunt inca de lapte, iar gingia mult mai sensibila decat cea a adultilor, prichindeii au nevoie de accesorii pentru igiena dentara special concepute pentru varsta lor. Magazinul online detine cea mai bogata gama de produse de igiena dentara, pentru toate grupele de varsta.

Consultati cea mai bogata gama de produse pentru igiena dentara

Atent create in conformitate cu criteriile impuse de medici, produsele pentru copii, destinate igienii dentare a bebelusilor, sunt create pentru toate grupele de varsta, astfel incat si cei mai mici dintisori sa fie perfect curatati:

  • Periuta de dinti antibacteriana cu ioni de argint, pentru perfecta curatare a gingiilor si a dintilor de lapte; special creata pentru primele luni din viata, periuta se introduce pe degetul parintelui, cel care il ajuta pe micut sa isi stimuleze eruptia si sa curete dintisorii abia iesiti;
  • Degetar silicon, pentru gingii si dintisori, confectionat din material flexibil si igienic, care sa nu sensibilizeze gingia sau sa o raneasca;
  • Seturi de periute pe 3 etape, pentru masarea gingiilor (0-6 luni), periuta pentru gingiile bebelusilor (6-18 luni) si periuta uzuala pentru copiii care au implinit deja 18 luni;
  • Periute de dinti electrice sau manuale, dotate cu cutiute muzicale, astfel incat copilul sa fie atras de etapa pastrarii igienei dentare;
  • Seturi cu inele pentru dentitie si periuta gingivala, accesorii de nelipsit pentru buna-ingrijire a igienei dentare.

Produse pentru igiena dentara la preturi avantajoase

Pe langa diversitatea produselor, magazinul nostru va ofera si preturi avantajoase la toata gama de accesorii pentru mentinerea igienei dentare, astfel incat bebelusul sa primeasca, inca de timpuriu, cea mai atenta ingrijire. Comandati online produsele de ingrjire necesare si profitati de promotiile oferite de magazinul nostru online.

 

1. Care este varsta recomandata pentru a incepe sa folosim periute de dinti pentru copii?

Periutele de dinti pentru copii ar trebui sa fie utilizate din momentul in care apar primele dinti, in jurul varstei de 6 luni.

2. Cum ar trebui sa fie periajul danturii la copii si ce fel de periuta ar trebui sa alegeti?

Periajul danturii la copii ar trebui sa fie delicat, fara a forte sau a zgaria dintii. Este recomandat sa alegeti o periuta pentru copii cu peri moi si cu o dimensiune potrivita varstei copilului dumneavoastra.

3. Cat de des ar trebui sa schimbam periuta de dinti a copilului nostru?

Este recomandat sa schimbati periuta de dinti a copilului dumneavoastra la fiecare trei luni sau atunci cand periutele prezinta semne de uzura.

4. Ce este o periuta de dinti electrica si sunt acestea recomandate pentru copii?

O periuta de dinti electrica este o periuta care foloseste vibratii sau rostogolirea periilor pentru a curata dintii mai eficient decat o periuta manuala. Acestea sunt recomandate pentru copii mai mari de 3 ani, dar trebuie utilizate sub supravegherea unui adult.