Sac de iarnă Voksi® Active - Sunrise Red

Transport gratuit

1.19000 Lei

Cantitate:

In stoc

Complementary products
Primesti 1190 puncte bonus. Vezi detalii
Plata în rate fără dobândă
Asistenta service
Retur produs 14 zile
Transport oriunde in tara
(fara km suplimentari)
Andreea Asistent Virtual 24/7

Cumparate frecvent impreuna:

La crearea Voksi® Active, obiectivul nostru a fost să le oferim părinților un produs flexibil fabricat din materiale durabile care pot rezista la condiții meteo dure.

Voksi® Active este cu adevărat făcut pentru natură datorită materialelor care permit o rezistență ridicată la apă, sunt anti-vânt și extrem de resipirabile Dimensiuni:  lungime: 100 cm fără extensie, 125 cm cu extensie, Lățime: 50 cm Materialul exterior:  100% poliester acoperit Materialul interior:  100% fibră de poliester Căptușeală:  Partea superioară: 80% puf, 20% pene; Partea inferioară: 100% lână Instrucțiuni de spălare : Se spală la 40°C (ciclu pentru rufe delicate), uscare la temperatură medie, nu folosiți înălbitor, nu călcați, nu se curăță chimic.

Vârsta de utilizare:  aprox.

0-3 ani fără extensie, 0-6 ani cu extensie Voksi® Active este fabricat dintr-un poliester foarte respirabil, rezistent la apă și la vânt, care, în combinație cu fermoare rezistente la apă, ajută la evitarea pierderilor de căldură și asigură o temperatură potrivită și stabilă pentru copilul tău, ținându-i de cald în timpul activităților în aer liber.

Căptușeala de lână din partea inferioară are abilitatea unică de a ține umezeală la distanță de corpul bebelușului în timp ce se menține o temperatură confortabilă și stabilă.

Partea superioară umplută cu puf și pene creează o protecție ușoară și confortabilă pentru copilaș.

În timp ce puful acționează ca un strat izolator, penele oferă protecție împotriva umezelii și a vântului.

Pe lângă materialele de înaltă calitate, Voksi® Active vine și cu numeroase funcții inteligente, create cu accent pe un stil de viață activ și activități în aer liber.

Două buzunare practice îți permit accesul cu ușurință la accesorii importante, iar benzile reflectorizante de dimensiuni mari din zona picioarelor crește vizibilitatea dumneavoastră și a copilului chiar și pe timpul condițiilor meteo nefavorabile.

Materialul anti-alunecare de pe spate asigură faptul că sacul pentru picioare bine poziționat în cărucior pe tot parcursul timpului, în timp ce găurile pre-tăiate pentru sistemul de centuri al căruciorului permit o siguranță suplimentară pentru copilaș.

Emblema suportului pentru suzetă din apropierea deschizăturii pentru cap vă ajută să aveți mereu la îndemână suzeta copilului prin atașarea unui suport pentru suzete.

Prin adăugarea extensiei, micuții pot folosi sacul Voksi® Active până la vârsta de aprox.

6 ani, devenind un partener excelent de aventură chiar și pentru mai mult timp.

Toate materialele certificate conform Oeko-Tex Standard 100, clasa 1 Rezistență la apă: ≥ 8000 mm; Aerisire: 4000 g/m2/24h; Rezistență la vânt: 2s Poate fi desfăcut complet Reglarea ușoară a deschiderii în jurul capului copilului pentru a se adapta la condițiile meteorologice Orificii pre-tăiate pentru centurile de siguranță Clapete pentru a preveni pierderea de caldură Umplutură de lână ce reglează temperatura în partea de jos, umplutură ușoară și confortabilă de puf și pene în partea de sus Material anti-alunecare pe spate pentru o stabilitate mai bună indiferent unde e folosit Livrat cu extensie pentru o perioadă mai lungă de utilizare Dimensiuni:  lungime:  100 cm fără extensie, 125 cm cu extensie, Lățime: 50 cm Materialul exterior : 100% poliester acoperit Materialul interior:   100% fibră de poliester Căptușeală:   Partea superioară: 80% puf, 20% pene; Partea inferioară: 100% lână Instrucțiuni de spălare :  Se spală la 40°C (ciclu pentru rufe delicate), uscare la temperatură medie, nu folosiți înălbitor, nu călcați, nu se curăță chimic.

Vârsta de utilizare : aprox.

0-3 ani fără extensie, 0-6 ani cu extensie Toate materialele folosite pentru Voksi® Active sunt certificate conform standardelor impuse de Oeko-Tex Standard 100, Class 1.

Oeko-Tex este un sistem independent de testare și certificare pentru materiale textile, produse intermediare sau finite, în toate etapele de producție.

Alegând un produs fabricat din materiale certificate Oeko-Tex®, dumneavoastră ca părinte puteți fi sigur că, copilul dvs.

este înconjurat de materiale ce nu conțin substanțe periculoase sau substanțe chimice dăunătoare.

Fii primul care lasa un comentariu sau pune o intrebare!

Produse similare

Categorii asociate