Water Wipes - Servetele umede, 4 pachete x 60 buc, 240 buc

8599 Lei

Cantitate:

In stoc

Complementary products
Primesti 86 puncte bonus. Vezi detalii
Plata în rate fără dobândă
Asistenta service
Retur produs 14 zile
Transport oriunde in tara
(fara km suplimentari)
Andreea Asistent Virtual 24/7

Cumparate frecvent impreuna:

Servetele umede Water Wipes, 4 pachete x 60 buc, 240 buc

Water Wipes Servetele umede Soapberry pentru bebelusi fara parfum, 99.9% apa

Servetelele pentru copii WaterWipes Sensitive sunt cele mai pure servetele pentru bebelusi din lume, realizate din 99,9% apa si o picatura de extract de fructe. Sunt potrivite pentru nou-nascuti, chiar si pentru copiii prematuriEficiente, dar si blande cu pielea bebelusilor. Servetelele WaterWipes sunt o alternativa potrivita la utilizarea dischetelor de bumbac si a apei, fiind ideale pentru curatarea pielii delicate a bebelusilor..

servetele umede water wipes biodegradabile 4 x 60 buc

  • Cele mai pure servetele pentru copii din lume: 99,9% apa si o picatura de extract de fructe, pentru a actiona ca un balsam delicat pentru piele. Datorita procesului de purificare a apei in 7 etape si a numarului mic de ingrediente, servetelele WaterWipes sunt cele mai pure servetele pentru bebelusi din lume.
  • Doar 2 ingrediente: 99,9% apa si o picatura de extract de fructe.
water wipes 28 buc bio
  • Multiplu-premiate: WaterWipes sunt singurele servetele pentru copii care sunt aprobate de Allergy UK, inregistrate la The Vegan Society si premiate de National Eczema Association Seal of Acceptance. Servetelele WaterWipes sunt aprobate si acreditate dermatologic de catre Skin Health Alliance.
waterwipes bio 4x60buc
    • Sigure pentru pielea sensibila: Recomandate de la nastere: o alternativa potrivita la utilizarea dischetelor de bumbac si a apei.
    • Servetelele WaterWipes nu contin plastic** - servetele pe baza de plante, compostabile***.
    • Servetelele sunt produse folosind energie verde****

** Specificatia nu se refera la intreg ciclul de viata al produsului si nici la ambalajul exterior al pachetului din plastic, ci doar la servetele.

***Servetelele din vascoza au indeplinit cerintele EN13432, ASTMD6400 si ISO 17088 atunci cand au fost testate independent in cadrul proceselor simulate de compostare casnica si industriala. Servetelele au indeplinit cu succes toate aspectele testelor de laborator si anume (caracteristicile chimice, biodegradarea, dezintegrarea si ecotoxicitatea). Va rugam sa verificati practicile de gestionare a deseurilor specifice tarii pentru a determina optiunile de eliminare disponibile si daca compostarea este facilitata. Servetelele murdare din timpul schimbarii scutecului nu trebuie compostate. Specificatia nu se refera la intreg ciclul de viata al produsului si nici la pachetul de plastic, se refera doar la servetele.

****WaterWipes foloseste energie din surse regenerabile pentru a produce servetelele; aceasta electricitate verde este regenerata folosind puterea vantului. Afirmatia nu se refera la intregul ciclu de viata al produsului, se refera doar la unitatea de productie proprie WaterWipes.

Toate servetelele WaterWipes contin 99,9% apa purificata si o picatura de extract de fructe*, pentru a actiona ca un balsam natural pentru pielea copiilor. Servetelele WaterWipes Sensitive nu sunt un remediu pentru iritatia de scutec, dar nu contin ingrediente care o pot provoca sau intretine. Pentru a realiza cele mai pure servetele pentru copii din lume, WaterWipes foloseste cat mai putine ingrediente posibil si un proces tehnologic care modifica structura apei facand moleculele si mai mici, pentru o curatare eficienta.

Servetelele WaterWipes de unica folosinta sunt clinic sterile, pure si blande, fara impuritati. Va rugam sa aruncati servetelele WaterWipes conform instructiunilor locale. Servetelele nu trebuie spalate.

* Contine urme de clorura de benzalconiu.

 

Tip produs: Servetele umede Biodegradabile  
Fii primul care lasa un comentariu sau pune o intrebare!

Produse similare

Produse similare

Categorii asociate