Water Wipes - Servetele umede Biodegradabile , 4 pachete x 60 buc, 240 buc

8335 Lei

Cantitate:

In stoc

Complementary products
Primesti 83 puncte bonus. Vezi detalii
Plata online
Asistenta service
Retur produs 14 zile
Transport oriunde in tara
Asistenta cumparare

Cumparate frecvent impreuna:

Servetele umede Biodegradabile Water Wipes, 4 pachete x 60 buc, 240 buc

Water Wipes Servetele umede Biodegradabile Soapberry pentru bebelusi fara parfum, 99.9% apa

Servetelele pentru copii WaterWipes Sensitive Biodegradabile sunt cele mai pure servetele pentru bebelusi din lume, realizate din 99,9% apa si o picatura de extract de fructe. Sunt potrivite pentru nou-nascuti, chiar si pentru copiii prematuriEficiente, dar si blande cu pielea bebelusilor. Servetelele WaterWipes sunt o alternativa potrivita la utilizarea dischetelor de bumbac si a apei, fiind ideale pentru curatarea pielii delicate a bebelusilor..

servetele umede water wipes biodegradabile 4 x 60 buc

  • Cele mai pure servetele pentru copii din lume: 99,9% apa si o picatura de extract de fructe, pentru a actiona ca un balsam delicat pentru piele. Datorita procesului de purificare a apei in 7 etape si a numarului mic de ingrediente, servetelele WaterWipes sunt cele mai pure servetele pentru bebelusi din lume.
  • Doar 2 ingrediente: 99,9% apa si o picatura de extract de fructe.
water wipes 28 buc bio
  • 100% biodegradabile: fabricate din fibre 100% regenerabile pe baza de plante, servetelele WaterWipes sunt acum servetele 100% biodegradabile si compostabile.
  • Multiplu-premiate: WaterWipes sunt singurele servetele pentru copii care sunt aprobate de Allergy UK, inregistrate la The Vegan Society si premiate de National Eczema Association Seal of Acceptance. Servetelele WaterWipes sunt aprobate si acreditate dermatologic de catre Skin Health Alliance.
waterwipes bio 4x60buc
  • Sigure pentru pielea sensibila: Recomandate de la nastere: o alternativa potrivita la utilizarea dischetelor de bumbac si a apei.

Toate servetelele WaterWipes contin 99,9% apa purificata si o picatura de extract de fructe, pentru a actiona ca un balsam natural pentru pielea copiilor. Servetelele WaterWipes Sensitive, nu sunt un remediu pentru iritatia de scutec, dar nu contin ingrediente care o pot provoca sau intretine. Pentru a realiza cele mai pure servetele pentru copii din lume, WaterWipes foloseste cat mai putine ingrediente posibil si un proces tehnologic care modifica structura apei facand moleculele si mai mici, pentru o curatare eficienta.

Servetelele WaterWipes sunt clinic sterile, pure si blande, fara impuritati. Va rugam sa aruncati WaterWipes conform instructiunilor locale. Servetelele nu trebuie spalate.

Scopul WaterWipes este de a crea cele mai sigure si mai blande servetele pentru bebelusi protejand si planeta pentru viitorul lor. De aceea, servetelele WaterWipes sunt acum 100% biodegradabile. Blande cu copilul, blande cu planeta noastra.

Fabricate in Irlanda
Pachetul contine: 4 x 60 buc x Water Wipes Servetele umede Biodegradabile pentru bebelusi
Recomandare de varsta: 0 luni+

 

Tip produs: Servetele umede Biodegradabile  
Fii primul care lasa un comentariu sau pune o intrebare!

Produse similare

Categorii asociate